Ο Μαθιός, κλονισμένος και αυτός από ό,τι συνέβη στον Αντώνη στη σειρά Σασμός, ζητά από τη Νάντια να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη, τον οποίο υποψιάζεται και ο ίδιος για το άνανδρο χτύπημα.

Κι ενώ ο Νικηφόρος έρχεται να τον προβληματίσει πολύ με κάποιες πολύ σοβαρές αποκαλύψεις, ο τοίχος μέσα στον οποίο είχε κρύψει το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει αρχίσει να χαλάει και η Βασιλική τον πιέζει να τον φτιάξουν. Κάτι τέτοιο, όμως, θα αποκάλυπτε το μεγάλο του μυστικό και δεν μπορεί να της κρύψει την αναστάτωσή του.

Ο Ευθύμης, στο μεταξύ, συνεχίζει το βρόμικο παιχνίδι που παίζει εναντίον του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των Βρουλάκηδων, που υποψιάζονται την ανάμειξή του στο χτύπημα έξω από την εκκλησία. Όταν η Μαρίνα παραλαμβάνει ένα δέμα με κρασιά από το οινοποιείο του ως ένδειξη… συμπαράστασης στο δράμα που περνά, ξεσπά οργισμένη! Θεωρεί και η ίδια τον Φαρμάκη υπεύθυνο για όλα και δεν μπορεί να ανεχτεί το γεγονός ότι την προκαλεί με τέτοιον τρόπο. Αυτός, πάντως, ατάραχος, συνεχίζει τα σχέδιά του και αυτήν τη φορά αναθέτει στον Βαγγέλη μια αποστολή η οποία απαιτεί να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, η Τζένη ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως σκοπεύει να φύγει για τον Καναδά και ο Μανόλης βλέπει την επιλογή αυτή ως μια διέξοδο και για τον ίδιο μετά από όλα όσα έχουν γίνει στο χωριό.

Όταν, όμως, μοιράζεται τις σκέψεις του με την Άννα και τον Παντελή, αυτοί τρελαίνονται, καθώς δεν μπορούν να διανοηθούν ότι το παιδί τους Θα πάει στην άλλη άκρη της γης. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος προσπαθεί ακόμη να διαχειριστεί την προδοσία του κολλητού του, ενώ παράλληλα περιμένει τα αποτελέσματα από το τεστ DNA ώστε να δει αν είναι τελικά αδέλφια με τη Νάντια. Και μέσα σε όλα, η Θοδώρα αρχίζει τον πόλεμο στην “Ελενα και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτήν και τη σχέση της με τον Λευτέρη. Ετσι, σιγά σιγά φτάνει και στο γηροκομείο για να δει την Ευδοκία, με την ελπίδα ότι η προσπάθειά της θα έχει αποτέλεσμα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Αλέκος-Αναπάντεχη τροπή

Το απίθανο που συμβαίνει με τον Φορτούνη φέτος

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με Γιώργη και Νίτσα-Η Βρεττώ απαγορεύει να παντρευτούν!