Ο Παύλος προκαλεί ρίγη συγκίνησης στη σειρά Σασμός όταν οι Βρουλάκηδες τον υποδέχονται στο σπίτι. Ταυτόχρονα, η Στέλλα έχει μπει στη διαδικασία και ζητά από την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Στο μεταξύ ο νεαρός Σταματάκης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα. Φτάνει έτσι στο σημείο να πει στον μεγαλύτερο αδερφό του ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει.

Στο στρατόπεδο των Βρουλάκηδων η Μαρίνα που έχει μάθει για την επιστροφή του Παύλου, συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, και όπως είναι φυσικό όλοι τα χάνουν! Την ίδια ώρα, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη στο γραφείο της Εισαγγελίας.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, φτάνει η μέρα της κηδείας του Άγγελου κι αυτό προκαλεί πόνο στο χωριό ενώ η επιστροφή του Παυλή γίνεται γνωστή σε όλους από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Ο Μαθιός παραδέχεται την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη στην Στέλλα ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παυλή. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα στη δραματική σειρά του ALPHA, ο Παυλής ορκίζεται εκδίκηση. Έξω όμως από το νεκροταφείο θα στέκεται ο πραγματικός του εχθρός!

 Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Συννεφιασμένος ο καιρός τη Δευτέρα (26/9) λέει ο Αρναούτογλου – Πού θα βρέξει (vid)

ΣΚΑΪ: Προσπαθούν να σώσουν τους Αταίριαστους – Τι έχει συμβεί