Τρέχουν για να «σώσουν» ότι σώζεται από την εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ η οποία πληρώνει το τίμημα της έλευσης της Φαίης Σκορδά στο κανάλι με τη μετακίνηση στην ώρα προβολής της.

Στον ΣΚΑΪ επένδυσαν πολλά στη Φαίη Σκορδά και στη δημιουργία της πρωινής εκπομπής της έτσι ώστε να καταφέρουν να νικήσουν τον έντονο ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης.

Ωστόσο αυτό είχε ένα βαρύ τίμημα για την εκπομπή του Γιάννη Ντσούνο και Χρήστου Κούτρα καθώς έλεω της εκπομπής «Πρωινό μας» οι Αταίριαστοι προβάλλονται πλέον το δίωρο 12:00 με 14:00 το μεσημέρι απέναντι από τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο προβληματισμός για την εκπομπή είναι μεγάλος καθώς το άλλοτε πετυχημένο δίδυμο της πρωινής ζώνης φαίνεται πως δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του στη νέα ζώνη.

Οι ίδιοι οι παρουσιαστές φέρεται πως προτιμούν μία στροφή σε πιο κοινωνικό περιεχόμενο και περισσότερο πολιτικό ρεπορτάζ το οποίο είναι και το στοιχείο για στο οποίο διακρίνονται και μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη με τη παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της ενημέρωσης προκειμένου να συζητηθεί η πτώση της εκπομπής και το τι αλλαγές θα πρέπει να συμβούν ώστε να ανεβάσει τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Μέχρι στιγμής πάντως η μετακίνηση αυτή στην ώρα έναρξης της εκπομπής αποδεικνύεται ζημιογόνα και για την εκπομπή και για το κανάλι.

Δύσκολες μέρες για το ΣΚΑΪ καθώς πέρα από τη διευθέτηση του παραπάνω θέματος έχει σημάνει και κόκκινος συναγερμός για Love Island, Γλυκάνισο και The Voice.

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Τότε ξεκινάει το Family Game Fight

Το Πρωινό: Τέλος η Δούκισσα Νομικού-Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1- Την διώχνουν από τον σταθμό;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης απαρνιέται τη μητέρα του – Η Μαρίνα σε κόντρα με τον Παύλο