Η Εύα αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη στη σειρά Σασμός, αλλά πριν επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για την Κροατία, δίνει εντολή να σπάσουν τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας και να ανατινάξουν το αγροτικό του Μαθιού. Στο μεταξύ, ο Γιώργος αλλά και ο Χρήστος Γιακωβάκης έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από την αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη που πήγε στην Ανω Ποριά για να συνεχίσει το έργο του και να ζητήσει ευθύνες για τον θάνατό του. Έτσι ο τελευταίος δίνει εντολή για τη σύλληψή της. Ο Παύλος, βλέποντας τις τελευταίες της κινήσεις, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη η αδελφή τού κολλητού του και σε συνεργασία με τον Βαγγέλη, που ξέρει ακριβώς τις κινήσεις της πριν φύγει από το νησί, δίνουν πληροφορίες για τον εντοπισμό της στην αστυνομία που την ψάχνει. Πράγματι, η σύλληψη γίνεται αλλά αυτή δεν θα είναι η πιο άσχημη στιγμή της Εύας…

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Αντώνης και ο Γιώργος οδηγούν την Εύα στο κρατητήριο. Ο πρώτος που πηγαίνει να τη δει είναι φυσικά ο κολλητός τού αδελφού της, ο Παύλος, και ενώ εκείνη πιστεύει πως θα τη βοηθήσει να βγει από εκεί, της λέει ότι δεν της χρωστάει αλλά εκείνη σε αυτόν. Επίσης της είπε ότι δεν χρωστά ούτε στον αδελφό της γιατί αυτός πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία!

Η Εύα δεν θα καταλάβει φυσικά τι εννοεί ο άντρας που είχε σαν πατέρα και θα τον ρωτήσει τι εννοεί. Τότε ο Παύλος θα της πει ότι ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια του. Τον βοήθησε να πεθάνει. Του έδωσε να κρατήσει ένα μαχαίρι και έπεσε με φόρα πάνω του. Στο τέλος της λέει να ζήσει τώρα για το υπόλοιπο της ζωής της με τη σκέψη ότι σκότωσε έναν αθώο άνθρωπο εννοώντας τον βοηθό τού Μαθιού που μπήκε τελικά στο αγροτικό του αυτοκίνητο και ανατινάχτηκε αντί για εκείνον. Η κοπέλα θα αντιδράσει, θα ξεσπάσει σε λυγμούς και θα προσπαθήσει να τον κατηγορήσει για φόνο. Όμως και πάλι ο Παύλος θα έχει την απάντηση. Της λέει ότι ακόμα και τώρα η καρδιά της είναι γεμάτη μίσος και ότι δε θα είναι πλέον κανείς δίπλα της!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

F1 Verstappen Marko: Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις νέα ρεκόρ με μια αδύναμη Mercedes

Famagusta: Καταγγελία για τη σειρά-Τέλος από το MEGA;