Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας αλλαγών όχι μόνο στο OPEN, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αφού όπως βλέπουμε, νέα projects κάνουν είσοδο στα κανάλια, κάποια από αυτά μειώνουν τα επεισόδια τους ενώ κάποια άλλα, απλά κόβονται!

Ωστόσο, η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη δεν κόβεται τελείως, απλά μειώνεται η διάρκειά της αφού από τις 26 Φεβρουαρίου, το τηλεπαιχνίδι «Next please» με την Αννίτα Πάνια θα προβάλλεται καθημερινά στις 15.30 «κόβοντας» μισή ώρα από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και την Κατερίνα Ζαρίφη (14.00 έως 15.30 πλέον).

Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, όταν άρχισε η σατιρική εκπομπή τελείωνε στις 15:30. Αυτό όμως άλλαξε μετά αφού μπήκε στο πρόγραμμα και η προβολή μίας ελληνικής ταινίας, οπότε και απολαμβάναμε ένα επιπλέον μισάωρο την Κατερίνα με τους συνεργάτες της.

Τώρα όμως, και αφού η Αννίτα Πάνια πάει εξαιρετικά στο σαββατοκύριακο, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να φέρουν το παιχνίδι όχι καθημερινά αλλά την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και να ξεκινάει στις 15:30. Και έτσι, αυτές τις μέρες η εκπομπή της Ζαρίφη να τελειώνει στις 15:30.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως σχολίασε πως η εκπομπή είναι πολύ καλοστημένη και όλοι είναι στα καλύτερά τους την ώρα που το ίδιο το κανάλι είναι στα χαμηλά του!

OPEN: Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα