Αν αξίζει σε μια ηρωίδα να έχει θετική εξέλιξη στη σειρά Σασμός, αυτή σίγουρα είναι η Θοδώρα Αγγελάκη που στον προηγούμενο κύκλο της σειράς είδε τη ζωή της να διαλύεται δύο φορές. Μία με τον θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη και ακόμα μία με το παιδί που έχασε. Η ζωή όμως της έδωσε μια δεύτερα ευκαιρία και έφερε στον δρόμο της τον Λευτέρη/Γιώργο. Ενας υπέρλαμπρος γάμος θα στηθεί στο χωριό και η Θοδώρα θα είναι η πιο όμορφη νύφη που έχει περάσει ποτέ, όχι μόνο από την Ανω Ποριά αλλά από την Κρήτη ολόκληρη. Η ευτυχία τους όμως δεν θα σταματήσει στην εκκλησία ή το ταξίδι του μέλιτος. Η Θοδώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα μάθει ότι είναι έγκυος, γεγονός που θα κάνει τον Λευτέρη τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη γη.

Αν έπρεπε να βάλουμε έναν τίτλο στη σχέση της Μαρίνας και του Αντώνη, αυτός θα ήταν «Για πάντα μαζί». Ηόμορφη Μαρίνα και ο αστυνόμος της καρδιάς της έχουν περάσει πολλά και όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Κάπως έτσι θα πορευτούν όχι μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και σε όλη την επόμενη.

Τέλος, ο Βαγγέλης και η Ντίνα μπορεί να ερωτεύτηκαν με πάθος αλλά η σχέση τους ποτέ δεν βασίστηκε στην ειλικρίνεια και αυτό γιατί εκείνη είναι αστυνομικός, ενώ εκείνος το δεξί χέρι ενός παραβατικού επιχειρηματία. Ετσι, δεν άργησαν να εμφανιστούν πάνω από τη σχέση τους σύννεφα.

Πηγές αναφέρουν πως σύντομα η Ντίνα θα μάθει για τις κινήσεις του αγαπημένου της προς όφελος του αφεντικού εκείνου και η σχέση τους, που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες, θα λήξει άδοξα…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ φέρνει το τέλος-Τρόμος για τον Γιώργη-Σκοτεινό το μέλλον της Ζέτας

Λίβερπουλ: Έγινε η αρχή με Μακ Άλιστερ – Ποιους παίρνει μετά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό «χαστούκι» για την Αμαλία