Παρά τα όσα γράφονται για τα όσα θα λάβουν χώρα στην Άνω Ποριά και τη σειρά Σασμός, οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία το φετινό φινάλε και κυρίως την τελευταία σκηνή, όπου ο γιος της Βασιλικής μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό. Στις 14 Ιουλίου, η αγαπημένη και μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της σεζόν, θα ρίξει αυλαία για φέτος και οι απανταχού τηλεθεατές περιμένουν να δουν το τέλος!

Κι αυτό γιατί ο Νικηφόρος θα μάθει επιτέλους την αλήθεια που αναζητούσε διακαώς. Ποιος σκότωσε τον Στεφανή που ήταν και ο λόγος που τράβηξε χωριστούς δρόμους ο Μαθιός με την Βασιλική. 

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο γιος της Βασιλικής ακούσει χωρίς να το θέλει εκείνη και τον Μαθιό να μιλούν για τον φόνο του Στεφανή που έκανε εκείνη τη μέρα στο βουνό. Χωρίς πολλή σκέψη θα φύγει από το σπίτι και όταν επιστρέφει θα έχει στην κατοχή του ένα όπλο. Θα βρει τον Μαθιό μόνο στην κουζίνα του σπιτιού να αναμετριέται με τις σκέψεις του και θα στρέφει το όπλο πάνω του, λέγοντάς του ότι τόσο καιρό τον κορόιδευε μέσα στα μούτρα του αλλά εκείνος δεν είχε το θάρρος να υπερασπιστεί αυτό που έκανε!

Ο Μαθιός του απαντά πως μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη όποτε θέλει. Άλλωστε, ο τελευταίος ξέρει πως αφού έχασε τη Βασιλική, ήδη έχει χάσει τα πάντα.

Λίγες ημέρες πριν, ο Μαθιός θα έχει επισκεφθεί τον παπα-Μιχάλη για να εξομολογηθεί και συγκεκριμένα να του πει ότι αυτός ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη. Ο παπάς όχι απλά δεν θα κλονιστεί από τις αποκαλύψεις του αλλά γνωρίζοντας και το γεγονός πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, αφού μόνο εκείνος είχε διαβάσει τα αποτελέσματα του τεστ DNA, θα αποφασίσει να μιλήσει στη Βασιλική προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Αρα, όταν ο Νικηφόρος θα βάλει το όπλο στο κεφάλι του Μαθιού απειλώντας πως θα τον σκοτώσει και η Βασιλική από τις φωνέs τους θα οδηγηθεί στην κουζίνα και θα τους δει αντιμέτωπους, θα ξέρει τα πάντα. Από μπροστά της θα περάσουν όλες εκείνες οι υποσχέσεις του άντρα που αγάπησε πως δεν θα την προδώσει ποτέ και δεν θα κάνει κάτι που θα την πληγώσει, ενώ η εικόνα του γιου της να είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Μαθιό την ταράζει και τη χτυπάει σαν ρεύμα. Βλέποντάς τον λοιπόν έτοιμο να βάψει τα χέρια του με αίμα, θα του φωνάξει ότι είναι ο πατέρας του!

Το όπλο από τα χέρια του Νικηφόρου θα κατέβει με ήρεμες κινήσεις και όλοι θα μείνουν να κοιτάζονται απορημένοι μετά το σοκ που έχουν υποστεί. Η Καλλιόπη δεν θα αργήσει να μάθει τα παραπάνω. Προς έκπληξη όλων όμως η «καπετάνισσα» θα χαρεί που στο σπίτι της υπάρχει και δεύτερο εγγόνι!

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!