Η Μαρίνα στη σειρά Σασμός, προσπαθεί μάταια να ενημερώσει την Αργυρώ ότι τη ζωή της έσωσε ο Αστέρης, δίνοντάς της το νεφρό του, ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.
Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο, σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι πια σίγουρη ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα, λέγοντάς της πως στον Αστέρη χρωστά τη ζωή της. Η Αργυρώ, εμβρόντητη, μαθαίνει την αλήθεια και η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο Νικηφόρος μετον Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους, ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής, ο οποίος κρατά μόνο για τον εαυτό του τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος τη Νάντια, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη , η οποία υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Στο μεταξύ, ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκιση του, αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί.
Λίγο αργότερα, ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στον Μαθιό.

Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της, ενώ όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τι έχει συμβεί.

Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Εκείνος τότε τις δίνει στο πιο απρόσμενο πρόσωπο!

Η Βασιλική καταρρέει μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη ενώ μιλά στη Νάντια για να διευθετηθεί το θέμα της πατρότητας. Ο Σταύρος απειλεί ότι θα στείλε παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ που αντιδρά απρόβλεπτα!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Αυτή η νύχτα μένει: Τι συμβαίνει με την 2η σεζόν στον ALPHA