Το δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, του Διοικητή στη σειρά Σασμός του Alpha, θα επιστρέψει από την  Σητεία όπως εξομολογείται ο ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Μύρωνας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα της Άσπας αφού κλήθηκε και ο ίδιος να αντινετωπίσει παρόμοια κατάσταση με την αδερφή του.

Ο Δημήτρης Μαμιός που ξυρίζει ακόμα και το μουστάκι για το χατίρι της Άσπας, είπε επίσης πως στέκεται στο πλευρό του Αστέρη αφού κατανοεί ότι η δολοφονία του Πετρή ήταν μία συγκυρία και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιος ήταν ο θύτης και ποιο το θύμα. Εκφράζει τον σεβασμό του προς τον «διοικητή» του αλλά και μέντορά του Αντώνη Φραγκιαδάκη, κατά κόσμο Δημήτρη Ήμελλο, γιατί του έχει σταθεί σαν πατέρας αφού τους γονείς του τούς έχασε πολύ νωρίς.

Στο μεταξύ ο ηθοποιός βρέθηκε πριν λίγες μέρες στον Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα και την  Κατερίνα Καινούργιου μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Βέρα Μακρομαρίδου και μίλησαν για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά.

Και οι δύο ηθοποιοί είπαν ότι θα ξαναβρεθούν. «Στη Σητεία πάω, δεν πάω και στο Λος Άντζελες» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μύρωνας, παρά τη μετάθεσή του, θα συνεχίσει να ασχολείται με τον φόνο του Στεφανή και μάλιστα θα ανακαλύψει άλλο ένα στοιχείο που θα τον φέρει πιο κοντά στην αποκάλυψη του δράστη.

Όσο για την Άσπα, η αποκάλυψη της Αργυρώς ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Αστέρη, θα τη σοκάρει και θα την προβληματίσει την ώρα που η ίδια προσπαθεί να ορθοποδήσει και να αρχίσει μια νέα ζωή μακριά από τον Κώστα.

«Η Άσπα δεν μετανιώνει που κατήγγειλε τον Κώστα» είπε η ηθοποιός. Επιπλέον τόνισε πως η ηρωίδα δεν μετανοεί που έστειλε τον σύζυγό της φυλακή. Αντιθέτως, ανησυχεί ότι θα μπορούσε να με κάποιον τρόπο να βγει και να ξαναβρεθεί στο δρόμο της.

Διαβάστε επίσης 

Eurovision 2022: Η ΕΡΤ στέλνει τραγούδι που «υμνεί» το «ερωτικό έγκλημα» ενώ οι γυναικοκτονίες είναι η μάστιγα της εποχής μας;

Άννα Μαρία Ψυχαράκη-Χάρης Βαρθακούρης: Κόντρα μέχρι τέλους