Άννα Μαρία Ψυχαράκη-Χάρης Βαρθακούρης: Κόντρα μέχρι τέλους ! Η περσινή νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη συμμετείχε φέτος στο J2US του Alpha έχοντας σαν παρτενέρ τον παρουσιαστή του reality εγκλεισμού Χάρη Βαρθακούρη.

Aρκετοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι ο τραγουδιστής δεν έδινε στο ντουέτο του με την δικηγόρο πολύ χρόνο.

Την άποψη αυτή φαίνεται πως ενστερνίζεται και η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, η οποία έκανε like και retweet την εξής ανάρτηση: «Η Άννα Μαρία δικαίως τα έχει πάρει κρανίο… Αυτή διαγωνίζεται… Ο Βαρθακούρης έχει ωραία φωνή το ξέρουμε δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη».

Ο γνωστός ερμηνευτής  απάντησε στην μητέρα της παρτενέρ και από τότε ξεκίνησε μία κόντρα η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

«Κυρία Ψυχαράκη μου, επειδή βλέπω ότι κάνετε like και retweet, άρα συμφωνείτε, σε όσα tweets “παραπονιούνται” ότι επισκιάζω την κόρη σας, για να μην έχει κανείς σας παράπονο, την επόμενη εβδομάδα θα την αφήσω να το πει όοολο μόνη της!!!»., έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής με την κα. Ελένη να του απαντάει:

«Χάρη χαίρομαι που είστε το καλύτερο ζευγάρι. Μην αφήσετε τίποτα μπροστά σας να επισκιάσει εσάς γιατί λάμπετε και οι δύο. Ό Κόσμος αγαπά την Άννα Μαρία και όταν αγαπάμε πολλές φορές ζητάμε κάτι παραπάνω όλοι μας. Ας μην είμαστε επικριτικοί απέναντι στον Κόσμο. Ταπεινή μου άποψη Χάρη δώσε περισσότερο χρόνο στην Άννα Μαρία, σε εκτιμά ξέρω και περνάει τόσο καλά. Είσαι ένας τζέτλεμαν από χθες το βράδυ το υπέγραψες με μια και μόνο σου κίνηση. Είσαι ένας Καλλιτέχνης, άνθρωπος μην παρασύρεσαι. Μπες στον παλμό του κόσμου αγαπά πολύ. Σε αγαπάμε».

«Μα αυτό θα κάνω… κι ένα βήμα παραπέρα. Θα δώσω ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στην Άννα Μαρία!» απάντησε κλείνοντας τη συζήτηση ο Χάρης Βαρθακούρης.

Αυτά όμμως έγιναν πριν μήνες αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν ξέχασε! Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε ένα promo βίντεο στα Instagram Stories του για το νέο κομμάτι του «Με ποιο δικαίωμα» ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με την νικήτρια του Big Brother 1. Ωστόσο μάλλον ξέχασε να πάρει την άδεια από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Singers (@greek__singers)

Άννα Μαρία Ψυχαράκη-Χάρης Βαρθακούρης: Έλαβε ανάλογη απάντηση από την Κρητικιά δικηγόρο.

«Για άλλη μια φορά εν άγνοια μου… Τουλάχιστον ας με ρωτούσε ώστε να του ευχηθώ μαζί με τον κόσμο μου να είναι καλοτάξιδο. Και όχι με το να παραπλανεί τον κόσμο… Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν… Τέσπα έχω μεγάλη καρδιά» έγραψε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.