Ο Σασμός, η σειρά του ALPHA που φέτος έκανε την αλλαγή στη μυθοπλασία συνεχίζει να φέρνει ανατροπές. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, τα γεγονότα παίρνουν απίστευτη τροπή!

Ο Αστέρης θα πάρει μέρος χωρίς να το θέλει σε μία συμπλοκή. Στόχος ο μαφιόζος της φυλακής, Καραπάνος τον οποίο και σώζει.

Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Μαρίνα την εντοπίζει σε κακή κατάσταση. Μαζί με τον Άγγελο θα την πάνε στο νοσοκομείο. Θα ξεπεράσει τον κίνδυνο; Ο Αστέρης μπλέκει άθελα του σε μια συμπλοκή που έχει στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο και τον σώζει.

Ποια θα είναι η αντίδραση του ισοβίτη; Κι ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική ζούνε τον έρωτα τους, ένας διαπληκτισμός με την Καλλιόπη θα τον αναγκάσει να έρθει για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με τις τύψεις του.

Στο νοσοκομείο η Μαρίνα θα δεχτεί μία επίσκεψή που θα την ανακουφίσει. Ο Μανόλης κλείνει το πρώτο ραντεβού με την Κλαίρη. Τι θα αντικρίσουν όμως τα μάτια του;

 

Σασμός: Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

O Αστέρης θα μάθει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς. Αυτό θα τον φέρει σε ακόμα χειρότερη απελπισία. Η Μαρίνα πηγαίνει στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της. Η Αργυρώ θέλει και προσπαθεί να συνέλθει. Αυτή της η περιπέτεια θα την φέρει πιο κοντά με τον Άγγελο. Από την άλλη ο γιατρός μοιάζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Στέλλα.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης. Ο Μύρων πάλι, θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη.

Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο…