Ο Σασμός στον Alpha φαίνεται ότι αργεί να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και οι μνήμες που ξυπνούν προκαλούν πόνο σε όλους. Ο Αστέρης φαίνεται να έχει παραδοθεί στις τύψεις του ενώ η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο για να βρει την Σεμίνα που ενδεχομένως ξέρει πολλά!

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 117 στις  30/3

Ο Μανόλης επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Στην απόφασή του αυτή, θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του. Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης. Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη. Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή…Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ΣΑΣΜΟΣ στο candianews.gr

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 118 στις 31/3

Μαθιός και Βασιλική περνούν ένα ονειρικό διήμερο μαζί, χωρίς να υπολογίζουν την ανατροπή που θα αλλάξει για μία ακόμα φορά τη ζωή τους. Στο γραφείο του Αντώνη ο περιβόητος Αμερικάνος ομολογεί το φόνο του Στεφανή. Καλλιόπη και Νικηφόρος ανάστατοι ψάχνουν να τους βρουν. Ο Καραπάνος από την άλλη μεταφέρει το νέο στον Αστέρη, που νιώθει πια το πλήρες βάρος της πράξης του να τον συντρίβει. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, θα του δώσει κουράγιο… Καθώς το νέο φτάνει και στα Γιάννενα, η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλους δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Και παρηγοριά σε κάποιον που τ’ αφήνει όλα πίσω του για να τις βρει.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 119 στις 4/4/22

Ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, όμως τα πράγματα, δεν θα έρθουν όπως τα περιμένει. Την ίδια στιγμή, η κόντρα του Αγγέλου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά, οδηγείται στα άκρα και η Στέλλα καλείται να λάβει μία επώδυνη απόφαση. Από την άλλη, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει την αιτία της δολοφονίας του πατέρα του, παρ’ ότι ο Αντώνης είναι πεπεισμένος ότι η ομολογία του Αμερικανού είναι ψεύτικη.

Κι ενώ η Θοδώρα ζητά και επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν, ο Μαθιός εξερευνά το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή, συνάπτοντας ανίερη συμμαχία. Τα όσα θα ανακαλύψει, ωστόσο θα κάνουν τη Βασιλική να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να επανεξετάσει τα όσα γνώριζε για τη μέχρι τώρα ζωή της…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 120 στις 5/4/22

 

Η σύλληψη του Αμερικανού κάνει τον Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί τον Νικηφόρο σε μία αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα. Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Η στιγμή να συναντήσει τον γιο του, έχει φτάσει. Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Θα διεκδικήσω όλα όσα μου ανήκουν, λέει ο Άγγελος, δείχνοντας αποφασισμένος να μη χαριστεί σε κανέναν…
Η Αργυρώ προχωρά σε μία εξομολόγηση στον Σταυρό, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Είμαι έγκυος του λέει και εκείνος της λέει πως είναι πρόθυμος να της συμπαρασταθεί.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 121 στις 6/4/22

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Από την άλλη, η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση.

Ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του, ενώ η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Οι Σταματάκηδες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς τρέμουν στην ιδέα πως ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης.

Σασμός: Η ώρα της δίκης πλησιάζει!

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, Ο Μανώλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει.

Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου Πετρή. Τα όσα ακούνε στο δικαστήριο τις διαλύουν. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του.

Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες…