Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τις καταιγιστικέ εξελίξεις στη σειρά Σασμός στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στην τηλεόραση του Alpha.

H Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Ορφέα Αυγουστίδη στο Θέατρο Βασιλάκου όπου παίζει στην παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ».

«Ο μονόλογος έχει δυσκολίες. Πηγαίνεις σε έναν θέατρο και δεν έχεις κανέναν συνάδελφο. Είσαι μόνος σου και είναι δύσκολη αυτή η μοναξιά. Η επιτυχία του “σασμού” βοηθάει στο θέατρο, αλλά αν μια παράσταση είναι να μην πάει και 80% να κάνει η σειρά, δεν θα έχει επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη, γιατί θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα της» σχολίασε αρχικά.
«Η Σεμίνα θα είναι στη δίκη και νομίζω ότι αυτό είναι το γοητευτικό κομμάτι του ρόλου του Αστέρη. Έχει πολλές πλευρές και αυτός είναι ο τρόπος του να ξορκίσει το κακό. Είναι άνθρωπος και κάθε φορά που βλέπει τους δικούς θέλει να ελευθερωθεί αλλά μένει πιστός στην απόφασή του. Θα ανακουφιστεί όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια» ανέφερε.

«Στην αρχή μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός είπε ότι δεν γνωρίζει αν ο Αστέρης και η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί, αλλά εκείνος έτσι πιστεύει. «Ο ένας έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον άλλον. Υπάρχει η ένωση» υπογράμμισε.
«Οι υπογραφές για την δεύτερη σεζόν δεν έχουν πέσει αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η σειρά θα συνεχιστεί» συμπλήρωσε.

Οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το bullying
Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το #Metoo είπε: «Φυσικά και δεν συμφωνώ με τους βιασμούς. Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς. Αυτός ο διασυρμός επώνυμων είναι γοητευτικός και διεγερτικός για το κοινό, του άρεσε να διαλύεται ένας αστέρας».