Στη σειρά του Alpha Σασμός οι εξελίξεις θα είναι τραγικές! Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την ιστορία ενάμιση χρόνοο μετά οπότε και ξεκινά η δίκη του Αστέρη. Η Αργυρώ επιστρέφει από τα Γιάννενα. Η νεαρή κοπέλα έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Σταύρο και έχουν αποκτήσει και ένα παιδί στη σειρά του Alpha! Ωστόσο πρέπει να δει στα μάτια και πάλι τον φονιά του αδερφού της και να μάθει την αλήθεια!
Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος από τη στιγμή που έχει μάθει όλη την αλήθεια για την καταγωγή του ορκίζεται να πάρει πίσω όσα του ανήκουν. Έτσι δίνει έναν αγώνα για να πάρει από την Καλλιόπη και τον Μαθιό τη μισή τους περιουσία και τα καταφέρνει.

Ο Μαθιός χρεοκοπεί. Θα χάσει όλα του τα χρήματα και η μητέρα του, η Καλλιόπη δεν αντέχει να βλέπει αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνει ότι έχει χάσει το παιχνίδι με την περιουσία αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να καταπιεί. Με το ένα της παιδί στη φυλακή και το άλλο βουτηγμένο στα χρέη παίρνει μία αδιανόητη απόφαση!

Μία μέρα θα στήσει καρτέρι θανάτου στον Άγγελο και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει.

Στη σειρά Σασμός θα μπουν σύντομα νέα πρόσωπα. Ένας από αυτούς είναι ο Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου) ο οποίος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδερφό του Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχρυσοχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασημι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικήs άποψης δεν πάνε καλά. Ωστόσο προσπαθούν με νύχια και με δόντια