Τι κι αν πάλεψαν για επτά χρόνια να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου στις Άγριες Μέλισσες; Η Ρένα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και αποκάλυψε στον μικρό την αλήθεια! Τα όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής θα είναι συγκλονιστικά για όλους και φυσικά το μεγάλο δράμα μόλις αρχίζει…

 

Από τη στιγμή που η Μυρσίνη, εξαιτίας του μίσους της για τις Σταμίραινεs, αποκαλύπτει στη Ρένα όλη την αλήθεια για το ποια είναι η αληθινή μητέρα του Σέργιου, η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει στη σειρά του ΑΝΤ1.

Η Ασημίνα με τη Δρόσω είναι έξαλλες με αυτή την εξέλιξη, ενώ και ο Νικηφόρος από την πλευρά του έχει εκφράσει τις ανησυχίες του, αλλά έχει εμπιστοσύνη στην αρραβωνιαστικιά του ότι δε θα πει τίποτα. Μάλιστα και η ίδια η Ρένα είχε πει στη Δρόσω, όταν εκείνη της είπε πως δεν θέλει ποτέ ο μικρός να μάθει την αλήθεια: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ποτέ σ’ ένα παιδί ότι η θεία του είναι η μητέρα του». Όλα αυτά, όμως, θα αλλάξουν όταν ο Νικηφόρος θα την αφήσει για να γυρίσει πίσω στην πρώην γυναίκα του! Η ζήλια, η απογοήτευση και το αίσθημα της εκδίκησης θα την κυριεύσουν και τότε θα φροντίσει να τους εκδικηθεί μέσω του Σέργιου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Άγριες Μέλισσες: «Η Ασημίνα δεν είναι η μαμά σου»

Η Δρόσω εξαρχής είχε εκφράσει την ανησυχία της για τη Ρένα και δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό της, από τη στιγμή μάλιστα που εκείνη είναι πάντα ειρωνική απέναντι στις δύο αδελφές. Από την άλλη, η Ασημίνα προσπαθεί να κρατήσει τι ισορροπίες, ενώ ο Νικηφόρος θέλοντας να προστατεύσει τη νέα του αγαπημένη και τη σχέση τους, έρχεται πολλές φορές σε ρήξη με την Ασημίνα λόγω του μικρού.

Κάποια στιγμή, ύστερα από έναν καβγά της Δρόσως και του Κωνσταντή, η Ρένα βρίσκει την ευκαιρία και στριμώχνει τη Δρόσω για το θέμα του παιδιού. Ωστόσο εκείνη είναι απόλυτη και της κόβει τον αέρα. Η Ρένα όμως τραβάει το σχοινί και ρωτά την Δρόσω πώς αντέχει να βλέπει το παιδί της να έχει και μητριά;

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα τα λέει όλα!

Η Δρόσω λέει στην Ασημίνα για τον καβγά της με τη Ρένα και εκείνη το συζητάει ξανά με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει αρχίσει να ενοχλείται με την «εμμονή» που αποκτά τη αρραβωνιαστικιά του στο θέμα αυτό. Έτσι αρχίζει να την αποφεύγει, με τη δικαιολογία πως έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με τον Δούκα για να ανατρέψουν τον Ακύλα.

Παράλληλα εκείνος έρχεται ξανά πιο κοντά με την Ασημίνα, κάτι που η Ρένα το αντιλαμβάνεται και φοβάται πως θα τον χάσει τελικά από τη ζωή της. Όλη αυτή η κατάσταση της προκαλεί εκνευρισμό και σε συνδυασμό μάλιστα ότι ο μικρός είναι ψυχρόs απέναντί της, νιώθει ότι απειλείται. Και δεν αργεί να έρθει η ώρα που οι φόβοι της Δρόσως βγαίνουν αληθινοί, όταν ο Σέργιος έχει μια άσχημη αντίδραση απέναντι στη Ρένα όπου της λέει ότι δεν είναι η μαμά του!

Εκείνη τότε πάνω στα νεύρα της του απαντάει ότι ούτε η Ασημίνα είναι η μαμά του αλλά η Δρόσω!

Ο μικρός σοκάρεται, ενώ η Ρένα μετανιωμένη, καταλαβαίνει τη ζημιά που έκανε. Ο Σέργιος κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει στον οποιοδήποτε! Ο κόσμος όλος γκρεμίζεται για εκείνον. 0 Νικηφόρος είναι έξω φρενών με την αρραβωνιαστικιά του με την οποία το τελειώνει!

Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από όλα αυτά, ενώ και η Δρόσω γίνεται στόχος του μικρού που προσπαθεί να του μιλήσει και να τον κάνει καλά. Κανείς δεν μπορεί να τον κάνει καλά και τα βάζει με όλους και με όλα επειδή του έκρυψαν μια τέτοια αλήθεια! Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε και όλες οι ισορροπίες από εδώ και στο εξής θα ανατραπούν!