Πολλές φορές οι κριτές του MasterChef 2022 έχουν αποδείξει πως έχουν χημεία μεταξύ τους.

Τα αστεία και τα πειράγματα δε λείπουν ανάμεσα στους σεφ του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Έτσι λοιπόν και στην πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία οι τρεις τους σχολιάζουν τα προϊόντα που επέλεξαν να μαγειρέψουν οι… Μπλε.

«Εγώ θα επέλεγα τη σπανακόπιτα, αλλά και τα φασόλια. Τα προτιμώ από τις φακές», λέει αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Δε με πειράζουν τα φασόλια».

«Τα φασόλια εννοείς πως δε σε πειράζουν στομαχικά», σχολίασε με χιούμορ ο θείος Λεωνίδας.

«Όλο με τέτοια αστεία είσαι Λεωνίδα μου. Μεγάλωσε επιτέλους», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

 

MasterChef: Η Καλλιόπη κάνει… εκπομπή μαγειρικής!

καλλιόπη

Την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία έξω από την κουζίνα του MasterChef είχαν η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα. Συγκεκριμένα οι επίδοξοι μάγειρες του Star έπρεπε να μαγειρέψουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες φαγητών.

 

Για κάθε ομάδα, η νίκη είναι σημαντική, αφού και οι δυο ομάδες έχουν περάσει από τη δύσκολη διαδικασία ψηφοφορίας και καμία δε θέλει να βρεθεί σύντομα σε αυτή τη θέση.

Ωστόσο, η Καλλιόπη είχε πολύ καλή διάθεση και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας θέλησε να κάνει πλάκα με τις κάμερες και να κάνει ότι παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής.