Ο εισαγγελέας της σειράς του ALPHA, Σασμός, κάθεται στο γραφείο του με ένα σωρό από φακέλους μπροστά του στα επόμενα επεισόδια, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό του. Κοιτάζει την οθόνη του και παρατηρεί πως ο αριθμός που τον καλεί είναι άγνωστος. Παρ’ όλα αυτά, απαντάει και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούει την αλλοιωμένη φωνή ενός άντρα να του λέει πως θα γνωριστούν γρήγορα και δεν θα του αρέσει καθόλου ενώ στο τέλος του λέει ότι έρχονται!

Ο Γιακωβάκης θα κλείσει το τηλέφωνο και θα βυθιστεί ξανά στις σκέψεις του. Στις υποθέσεις που έχει κλείσει αλλά που οι πρωταγωνιστές εκείνων έχουν μένος απέναντί του. Λεπτά αργότερα Θα καλέσει τον πρώτο άνθρωπο που του έρχεται στο μυαλό και θα τον παρακαλέσει να πάει κοντά του. Του ζητά να πάει στο γραφείο του γιατί τον θέλει κοντά του

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Στέλλα θα τρέξει κοντά του ανήσυχη.
Η όμορφη δικηγόρος θα μάθει ότι υπάρχει μια σπείρα traffίckίnq, στην Αθήνα, την οποία και εξάρθρωσε ο Χρήστος, αλλά που τα μέλη της, εκείνα που τελικά δεν κατάφεραν να πιαστούν, τον κυνηγούν ανελέητα. Όμως δεν θα υπάρχει ανησυχία μέσα του. Αντίθετα, η Στέλλα θα ταραχτεί και θα του το δείξει. Θα τον ρωτήσει αν είναι πολλοί κι εκείνος θα της ζητήσει συγγνώμη που την τάραξε. Εκείνη τότε του λέει πώς να μην ταραχτεί όταν της λέει ότι απειλούν τη ζωή του! Ενώ κοιτάζοντάς τον με αγάπη θα του τονίσει ότι της αρέσει που τη θεωρεί δικό του άνθρωπο!

Οι δυο τους θα συνεχίσουν την κουβέντα τους στο σπίτι εκείνης, όπου ο εισαγγελέας θα τονίσει πως δεν είναι η πρώτη φορά που τον απειλούν. Ακριβώς μία μέρα μετά, ο Χρήστος κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του για να πάει σε ένα ραντεβού στο Ηράκλειο, αλλά πριν μπει σε αυτό θα παρατηρήσει πως και τα τέσσερα λάστιχά του είναι σκασμένα. Αμέσως θα καλέσει τη Στέλλα, που θα αρχίσει να τρέμει. Του λέει ότι εκείνη θα τον πάει εκεί που θέλει. Η δικηγόρος δεν θα παραλείψει να του πει κατά τη διαδρομή τους πως έχει ήδη μιλήσει στον Αντώνη για τις απειλές που δέχεται και πως ανησυχεί πολύ για τη ζωή του. Την επόμενη μέρα στέλνουν μία φωτογραφία της στο γραφείο του Γιακωβάκη με σβησμένο το πρόσωπό της και γράφοντας «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά». Έτσι θα αρχίσει να ανησυχεί πραγματικά για τον πιο αγαπημένο άνθρωπο που έχει στην Κρήτη!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!