Το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, την έχει τρομοκρατήσει και διχάζεται για το τι πρέπει να κάνει στα επόμενα επεισόδια. Το λέει στον Σταύρο αλλά εκείνος είναι καθησυχαστικός. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης πηγαίνουν στον χώρο της δεξίωσης του γάμου για να συνεχίσουν την έρευνα. Όταν αργότερα ο Σταύρος ενημερώσει τον Δημήτρη για την απειλή που δέχτηκε η Άννα, εκείνος προχωρεί σε μια παράτολμη κίνηση που ίσως του στοιχίσει πολλά περισσότερα από όσα υπολογίζει. Κάνει δηλώσεις στα κανάλια και λέει ότι αυτός που τον απειλεί αν είναι τόσο γενναίος, ας εμφανιστεί μπροστά του αφού ξέρει πού θα τον βρει! Άλλωστε το κορίτσι όπως λέει δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε!

Η εγκυμοσύνη της Αγγελικής θα σταθεί αφορμή ώστε να αναβιώσει το πιο τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της και ο φόβος μήπως η ιστορία επαναληφθεί θα την κάνει να πάρει απόσταση από τον Σταύρο. Οταν βρίσκεται με την Άννα, της λέει με δάκρυα στα μάτια ότι προσπαθούσαν να κάνουν παιδί αλλά δεν μπορούσαν. Είπε ότι αυτή είναι η μοίρα της και θα τη δεχτεί. Έμεινε έγκυος και μια μέρα που ήρθε ο άντρας της να την πάρει από τη δουλειά, τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια της. Ηταν η μέρα που θα μάθαινε ότι θα γίνει πατέρας.

Μία εβδομάδα μετά έχασε το μωρό. Δεν μπόρεσε να προστατεύσει όπως λέει το μόνο πράγμα πού έμεινε από αυτόν. Λέει στην Άννα ότι δεν μπορεί και όταν εκείνη τη ρωτά γιατί, εκείνη λέει πως φοβάται ότι θα ξανασυμβεί!

Η Άννα της λέει ότι δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι και ότι δεν θα συμβεί τίποτα στον Σταύρο. Αργότερα ο Σπύρος με την Άννα συνεργάζονται και καταφέρνουν να φτάσουν στη λύση της υπόθεσης του διάσημου ποδοσφαιριστή, ενώ μια απροσδόκητη επίσκεψη θα τρομοκρατήσει τη Λίνα. Ο άγνωστος άντρας μπαίνει στο σπίτι με τη δικαιολογία ότι είναι τεχνικός και υπάρχει διαρροή υγραερίου. Της ζητά να πει στον άντρα της θείας της να κλείσει την υπόθεση αλλιώς θα την κλείσουν εκείνοι!

Η Λίνα βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Αννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια. Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του αναλαμβάνοντας την υπόθεση.

Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός. Οι εκβιαστές βάζουν στο αυτοκίνητό του βόμβα. Εκείνος φτάνει στη δουλειά και παρκάρει. Ο Σταύρος είναι μαζί με τον Σπύρο και του δίνει το προσκλητήριο του γάμου. Η βόμβα εκρήγνυται. Η Αγγελική γυρίζει προς το μέρος τού αγαπημένου της. Ο Δημήτρης προς τον πατέρα του. Συντρίμμια παντού. Καλούν ασθενοφόρο. Ολοι είναι σε κατάσταση σοκ και τρέμουν για την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ