Ο Επιφάνειος στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, βρίσκει τον Ζαφείρη και του παραδίδει τό γράμμα του Στράτου μέσα από τη φυλακή. Οταν εκείνος το διαβάζει, αναστατώνεται. Και ο Επιφάνειος όμως τρομάζει, αφού όταν συμφώνησε να βοηθήσει τον Ραζίνη, δεν είχε φανταστεί αυτό που θα του ζητούσε: Να αποδράσει κατά τη μεταφορά του για τη δίκη του στη Λάρισα. Επιφάνειος και Ζαφείρης χρωστάνε χάρη στον Ραζίνη και νιώθουν υποχρεωμένοι να ξεπληρώσουν το χρέος τους.

Στο μεταξύ ο Ρήγας συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το μακελειό που έγινε με τον Σωτηράκη. Η Βαγγελίτσα που το έχει μάθει δεν μπορεί να ησυχάσει και πηγαίνει κρυφά να τον δει. Κι ενώ η μυστική επίσκεψή της στο νοσοκομείο θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα στην πορεία της υγείας του Ρήγα, η Ζανέτ παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Στασινόπουλο για τον ρόλο του Σωτηράκη. Έτσι στην κατάθεσή της λέει για όλες τις παράνομες δουλειές που κάνει ο ταξιτζής και όλα όσα ξέρει για το περιστατικό. Ο Σωτηράκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή αφού πλέον ο Στασινόπουλος τον κρατάει στο χέρι.

Στο αρχοντικό η Ιουλία και ο Χρήστος κανονίζουν να πάνε μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών. Ομως ο Γιωργίκης, που ζηλεύει, τους χαλάει τα σχέδια. Αυτή η στάση του προκαλεί νέες τριβές, τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι όσο και μεταξύ πατέρα και γιου. Η Ιουλία, που νιώθει για πρώτη φορά να πνίγεται από τη ζήλια του Γιωργίκη, αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της κόντρα στη θέληση του συζύγου της, κάτι το οποίο προβληματίζει όχι μόνο τη μητέρα της που ανησυχεί, αλλά και τη Στεφανία.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!