Ο Μαθιός επιλέγει να μην κάνει κακό στον Ευθύμη στη σειρά Σασμός αλλά να ομολογήσει στην γυναίκα του τα πάντα. Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει την Βασιλική η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά μάταια.

Την ίδια στιγμή η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι που βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Η Βασιλική φεύγει απ’ το σπίτι και περιφέρεται σα χαμένη στους δρόμους.

Στο μεταξύ μια απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Κι ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια στην Βασιλική, εκείνη επιστρέφει στο σπίτι αλλά το γυαλί για την ίδια και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά.

Ο Παύλος δέχεται μία επίσκεψη που τον ξαφνιάζει. Είναι η Αιμιλία που θέλει να τον δει και να συζητήσουν για διάφορα που έχουν προκύψει. Την ίδια ώρα ο Μαθιός ζει μια προσωπική κόλαση αφού η σοκαρισμένη Βασιλική δεν μπορεί να τον συγχωρέσει που στέρησε από το Νικηφόρο τον πατέρα του.

Του ζητά λοιπόν να μείνει μακριά από εκείνη και το παιδί της. Παράλληλα η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη να δυσκολέψει την ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη. Τους λέει ότι ψάχνει να βρει τον Οδυσσέα και ξέρει πως αυτοί οι δύο κρύβονται πίσω από την περίεργη εξαφάνιση του.

Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Ο ένας υπόσχεται στον άλλο να μην αφήσουν ποτέ ξανά ψέματα και οικογένειες να μπουν ανάμεσα τους και να τους χωρίσουν. Χαρούμενοι για την επανασύνδεση τους ετοιμάζονται να ζήσουν μια νύχτα πάθους.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή ο Αποστόλης-Γι αυτή τη δολοφονία συλλαμβάνεται!

Ανατροπή: Ποια ομάδα Big4 είναι φαβορί για τον Πάλμα

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη σώζει τον Αποστόλη-Τέλος ο Δημοσθένης για τον Κωνσταντίνο