Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή στη σειρά Σασμός. Ο Σταματάκης δεν ξέρει πια αν μπορεί να το αρνηθεί και ήδη σκέφτεται πώς μπορεί να ξεφορτωθεί τον Φαρμάκη! Την ίδια στιγμή, η Βασιλική βασανίζεται από αμφιβολίες για τον αγαπημένο της. Παράλληλα, η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη και αρχίζει να τον βλέπει ξανά όπως παλιά, με πιο γλυκό τρόπο. Στο μεταξύ, οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Προσπαθεί λοιπόν να τον ψαρέψει και να μάθει τι μπορεί να κρύβει ο γιος της και η ανιψιά του. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μαθιός καλείται να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής του, που μπορεί να σημάνει τον όλεθρο.

Επιλέγει να μην κάνει κακό στον Ευθύμη, αλλά να ομoλογήσει στη γυναίκα του τα πάντα! Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί τον Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που πρoσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι, που βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί! Η Βασιλική φεύγει από το σπίτι και περιφέρεται σαν χαμένη στους δρόμους. Στο μεταξύ, μια απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Και ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια στη Βασιλική, εκείνη επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για την ίδια και τον Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά.
Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη που τον ξαφνιάζει. Είναι η Αιμιλία, που θέλει να τον δει και να συζητήσουν για διάφορα που έχουν προκύψει. Την ίδια ώρα, ο Μαθιός ζει μια προσωπική κόλαση, αφού η σοκαρισμένη Βασιλική δεν μπορεί να τον συγχωρέσει που στέρησε από τον Νικηφόρο τον πατέρα του. Του ζητά λοιπόν να μείνει μακριά από εκείνη και το παιδί της! Παράλληλα, η`Ελενα εμφανίζεται αποφασισμένη να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη. Τους λέει ότι ψάχνει να βρει τον Οδυσσέα και ξέρει πως αυτοί οι δύο κρύβονται πίσω από την περίεργη εξαφάνισή του…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

My style Rocks: «Τέλος» από τον ΣΚΑΙ – Τι έχει συμβεί

Οι Άραβες «αρπάζουν» top όνομα του Ολυμπιακού

Αγγελική Νικολούλη: Αυτή η δημοσιογράφος θα είναι η μεγάλη της αντίπαλος