Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς Σασμός μιας και η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες φουντώνει μετά την εμφάνιση του Παύλου στο χωριό.

Μάλιστα ο μεγαλύτερος φόβος της Καλλιόπης γίνεται πραγματικότητα, καθώς οι γιοι της βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων και στο στόχαστρο όσων θέλουν να εκδικηθούν για τον Θάνατο του Άγγελου. Συγκεκριμένα, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να κρατείται ως ένοχη για τη δολοφονία του γιατρού, ο Αστέρης γίνεται στόχος μίας αιματηρής επίθεσης.

Μία τεράστια έκρηξη ταράζει όλο το χωριό στη σειρά του MEGA και έντρομοι όλοι διαπιστώνουν πως έγινε στο σπίτι των Σταματάκηδων και πως πρόκειται για αντίποινα για τον φόνο του Άγγελου. Όλοι σπεύδουν για να δουν τι συμβαίνει και εντοπίζουν τον Αστέρη τραυματισμένο. Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ τα νέα της έκρηξης διαδίδονται από στόμα σε στόμα και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος.

Η Αργυρώ ενημερώνεται σχετικά στη σειρά του ALPHA και είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του Αστέρη. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέλφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο. Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει τον Σταύρο και το παιδί και να επcστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του γιου τος και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Κι ενώ τα νέα για την υγεία του Αστέρη είναι ευχάριστα, η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η μάνα του θα αφεθεί ελεύθερη.

Μάλιστα, ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους στη σειρά Σασμός να πιστεύει πως δεν έδωσε εκείνο το τελειωτικό χτύπημα στον γιατρό και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή. ο Μανόλης έχει μία έντονη συνάντηση με τον Μαθιό. που τον φτάνει στα όριά του. Έκτοτε ο νεαρός εξαφανίζεται και κανείς δεν ξέρει ούτε πού βρίσκεται ούτε αν είναι καλά. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες πως Θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει, παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, του Κώστα, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση τος Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη και οι δυο τους έρχονται ξανά αντιμέτωποι.

Σασμός: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Σκληρές κόντρες Άρη- Χρήστου- Η Όλγα πέφτει σε παγίδα!

Επιταγή ακρίβειας: Οι τέσσερις κατηγορίες που δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση – Ποιες είναι

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από το MEGA-Λιγότερα επεισόδια- Γιατί δεν θα προβληθεί