Η σειρά που καθήλωσε το κοινό την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ο Σασμός, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (19/9) και εκατομμύρια τηλεθεατές είναι ήδη στην αναμονή! Όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Μαθιό αλλά και την Βασιλική αφού με τα τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ALPHA, έχουν προκαλέσει το κοινό… αίσθημα!

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν σταματά! Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική ονειρευόταν να παντρευτεί τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν.

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Ο Αστέρης στο μεταξύ καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού.

Από την άλλη ο Νικηφόρος μοιάζει να ανησυχεί ιδιαίτερα για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα απο το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η υπόθεση από τα νέα επεισόδια των πρώτων 2 εβδομάδων της συγκλονιστικής σειράς

Ο Παράδεισος Των Κυριών επόμενα επεισόδια: Η Ντέπυ μαθαίνει για την εμφάνιση του δολοφόνου – Ο Ντίνος καταρρέει

Σάκης Αρσενίου: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του