Οι πιστοί της σειράς Η Γη της Ελιάς μπορείτε να αρχίσετε τα… σχόλια ή τα σχολιανά, ό,τι προτιμάτε τελοσπάντων, αφού το MEGA είναι έτοιμο για αναγκαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα!

Και φυσικά δεν φταίει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου για την ανατροπή που έρχεται στο πρόγραμμα. Ούτε φυσικά τα νούμερα της AGB που μόνο ψηλά κοιτάζουν.

Ο κύριος υπεύθυνος ακούει στο όνομα… Champions League και μπορεί οι άντρες τηλεθεατές και φαν του ποδοσφαίρου να περιμένουν τη βραδιά πως και πως αφού θα ακολουθήσει και η ανάλογη εκπομπή Champions League Postgame αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι…

Όπως και να έχει, ελπίζουμε τα επεισόδια που έρχονται να μας κρατήσουν σε αγωνία με τη δράση και την πλοκή τους και να μπορέσει το κανάλι κάπου να «χώσει» στον προγραμματισμό ένα επεισόδιο! Έτσι ίσως καταφέρει το MEGA να μη μείνει κανείς παραπονούμενος.

Ωστόσο στο τελευταίο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε τα πράγματα πρόκειται να ανατραπούν. Σε λίγο καιρό θα κάνει την εμφάνισή του ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής. Πρόκειται για έναν όμορφο και επιτυχημένο άντρα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Είναι Έλληνας του εξωτερικού και φτάνει στη Μάνη για δουλειές. Όμως ο δρόμος του θα συναντηθεί τόσο με την Αντιγόνη όσο και με τη μικρή και από εκεί και πέρα οι ανατροπέs θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο

 

Όλες οι ειδήσεις

Η δική μας οικογένεια: Επιστροφές- έκπληξη μετά το αεροπορικό δυστύχημα

Καιρός (28/9): Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

GNTM: Ξεκάθαρος ο Σκουλός για Καγιά-Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω φίλος-«Βόμβες» για την παραγωγή