Ο Σασμός είναι έτοιμος να κάνει την πρεμιέρα του στον ALPHA αλλά πριν καλά καλά τον απολαύσουμε, θα τον… χάσουμε αφού θα υπάρξουν ανατροπές με την προβολή της σειράς που τόσο έχει συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό με την πλοκή του.

Την ερχόμενη πια εβδομάδα η σειρά θα έχει διαφορετικές μέρες προβολής λόγω αγώνων ποδοσφαίρου που αναμένεται να δείξει το κανάλι. Ποιες όμως θα είναι οι μέρες που θα μπορούμε να δούμε τη σειρά;

Για αρχή, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί στις 21:00 το πέμπτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς. Εκεί θα δούμε τον Αντώνη να ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. 

Το επόμενο επεισόδιο δεν θα το δούμε την Δευτέρα λόγω του αγώνα Αγγλία-Γερμανία για το UEFA Nations League. Αλλά ούτε και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου δεν θα δούμε τη σειρά αφού η Ελλάδα αγωνίζεται ενάντια της Ιρλανδίας για την ίδια διοργάνωση.

Η σειρά επιστρέφει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου με το 6ο επεισόδιο και την ομολογία και σύλληψη της Καλλιόπης που ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια.

Τέλος, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου θα δούμε στη σειρά τον Παύλο να αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και να της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Άρα θα βγούμε «χαμένοι» κατά ένα επεισόδιο.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Πετρής είναι γιος σου -Γιατί μου στέρησες το παιδί μου; Στα άκρα Αργυρώ – Αστέρης

Καιρός (17/9): Ζέστη με υγρασία και αφρικανική σκόνη το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε θερμοκρασία 39 και 40 βαθμούς Κελσίου

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Ο Χάρης ετοιμάζει έκπληξη στη Σοφία και σκορπάει τον πανικό