Οι τύψεις θα κατατρώνε την ψυχή του Παύλου στα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός, που όχι μόνο σκότωσε τον αδελφικό του φίλο Ευθύμη Φαρμάκη, αλλά και όπως θα δούμε αναγκάστηκε να τον πετάξει στα ανοιχτά του Κρητικού Πελάγου. Ήσυχος πως πλέον δεν θα πειράξει την οικογένειά του, θα συνεχίσει τη ζωή του, έχοντας τον όμως πάντα στο μυαλό του.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία θα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον σκοτεινό άντρα και να τον συλλάβει, όμως τα ίχνη του θα έχουν χαθεί. Μέρες αργότερα, δυο ψαράδες μαζεύοντας τα δίχτυα τους, θα δουν κάτι να βαράει πάνω στα βράχια. Θα το πλησιάσουν με τη βάρκα τους και θα καταλάβουν πως πρόκειται για ένα πτώμα. Τρομαγμένοι θα καλέσουν την αστυνομία και στο σημείο αμέσως θα σπεύσει ο Γιώργος, ο οποίος και θα αναγνωρίσει πρώτος τον Ευθύμη Φαρμάκη.

Ο Αντώνης θα μείνει εμβρόντητος, αλλά όπως θα πει και στη Μαρίνα, θα απογοητευτεί, γιατί πίστευε ότι η τιμωρία που του αξίζει δεν είναι ο θάνατος αλλά η φυλακή προκειμένου να σκεφτεί αυτά που έχει κάνει.

Η Αιμιλία θα είναι η πρώτη που θα ρωτήσει τον πρώην άντρα της, Παύλο Βρουλάκη, αν ήταν εκείνος που όπλισε το χέρι του εναντίον του Ευθύμη. Του ζητάει να της πει την αλήθεια και του υπόσχεται πως δεν θα το πει πουθενά. Αλλά ο Παύλος προετοιμασμένος για αυτή την ερώτηση, Θα της απαντήσει αρνητικά.

Σειρά θα πάρει ο Αντώνης που θα του κάνει την ίδια ακριβώς ερώτηση και θα εισπράξει εξίσου αρνητική απάντηση. Μάλιστα, ο αστυνόμος και η εισαγγελέας της Ανω Ποριάς θα μιλήσουν για τις κοινές τους σκέψεις και θα καταλήξουν πως όντως ο Παύλος είναι αθώος..

Η Αιμιλία λέει πως δεν πιστεύει ότι τον σκότωσε εκείνος και ο Φραγκιαδάκης δείχνει να συμφωνεί. Παρόλα αυτά, θα μπει στη διαδικασία να σιγουρευτεί για τα λόγια εκείνου. Χωρίς να χάσει καιρό, θα βρεθεί στο σπίτι του Παύλου και θα του πει να περάσει από το τμήμα να τον πιουν εκεί τον καφέ.

Όταν ο Παύλος πηγαίνει, τον ρωτάει γιατί έφτασε μέχρι εκεί και ο Αντώνης θα του αποκαλύψει ότι θέλει τα αποτυπώματά του προκειμένου να διαλυθούν τελείως οι υποψίες του για το φόνο του Ευθύμη κάτι που θα τον αιφνιδιάσει.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Βλάσσης Χολέβας «άδειασε» την Μαριάντα Πιερίδου-Καμία σχέση με γυναίκα- «Παναγία μου» είπε ο σχεδιαστής

Εύβοια: Άντρας σε πανηγύρι μιμήθηκε τον Πετρούνια και έγινε viral

Τριαντάφυλλος: Χαμός στην πρωινή εκπομπή του OPEN-Κόντρα με την Μαριάντα Πιερίδη