Ο Βλάσσης Χολέβας ήταν καλεσμένος το πρωί (29/8) της Τρίτης στο πλατό του «Καλοκαίρι #Yes» στο OPEN και η Μαριάντα Πιερίδη θέλησε να εξακριβώσει αν τα όσα της είπε ο Πέτρος Νάζος και η κάμερα του Mykonos Live TV για την προσωπική του ζωή που περιλαμβάνει μία ξανθιά κυρία, είναι όντως αληθινά!

«Έχουμε τον Πέτρο Νάζο εκεί και δεν γλιτώνεις. Εσύ εκεί Μύκονο ε; Είναι το μαγαζί, αλλά εγώ βλέπω και προσωπική ζωή γιατί ο Πέτρος Νάζος μας τα μαρτύρησε. Βλέποντάς σας, είστε πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Δεν ήσουν με μία πάρα πολύ ωραία παρουσία; Άσε τα αυτά εδώ στην παρέα, στους φίλους σου. Δεν μας βλέπει και δεν μας ακούει κανένας. Πες τα. Τι; Δεν κατάλαβα, πάει; Ήσουν με μία θεάρα» του είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Τα είπε όλα ο Πέτρος Νάζος, ένα βράδυ ήμασταν μαζί. Ποια παρουσία; Ορίστε; Παναγία μου. Λες αυτό το πράγμα που είχε… Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες; Ποιο πάει; Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα. Ποια θεάρα; Ήμουν με διάφορες στο μαγαζί. Πηγαίνουν και έρχονται» απάντησε ο σχεδιαστής.

«Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ήρθε μία θεάρα στο μαγαζί, την πήρες από το χεράκι και πήγατε χέρι χέρι βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια κι εκείνος εξήγησε: «Γυρίσαμε στο μαγαζί. Ήταν με τον άντρα της εκεί πέρα και γυρίσαμε. Εκείνη μού ζήτησε να της κρατήσω το χέρι. Τι να κάνω εγώ; Σιγά».

«Οπότε εν κατακλείδι είσαι ελεύθερος;» συνέχισε η Μαριάντα, με τον σχεδιαστή να απαντά ότι ενοοείται.

Βλάσσης Χολέβας: Δείτε όσα είπε

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ποζάρει με μαγιό και ξεσηκώνει τα πλήθη!

ΣΕΓΑΣ: Η Ελλάδα στην ελίτ με ξύλινα σπαθιά

Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστη ηθοποιός ρίχνει «άκυρο» στον Χαρδαλιά-Αυτοί είναι οι λόγοι!