Ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο στη σειρά Σασμός που βλέπει γύρω του όλους να εξαφανίζονται, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος αναφορικά με τη σχέση του με την Αργυρώ από εδώ και μπρος. Η Καλλιόπη κάνει ένα μοιραίο λάθος απέναντι στον Παύλο, γεγονός που εξοργίζει τον Μαθιό. Του λέει ότι έμαθε σε ποιον ανήκει το όπλο και θα του το πει αρκεί να πάρει το μυστικό μαζί του!

Εκείνος της το υπόσχεται, ενώ η περιέργεια να μάθει τον κατατρώει. Τότε εκείνη του λέει ότι ήταν ο ανιψιός της ο Νικολής και ότι τάχα πήγε στο βουνό για κυνήγι και η βροχή παρέσυρε το όπλο.

Ο Παύλος προσπαθεί να σκεφτεί αν κρύβει κάποιο ψέμα η αποκάλυψη της. Μια απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και τη Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Οσο οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν γλέντι για τον Αντώνη, ο Βαγγέλης παλεύει να τονώσει το ηθικό του αφεντικού του. Ο Ευθύμης όμως του εξομολογείται ότι τους έχασε όλους και πρέπει πλέον να το πάρει απόφαση ότι ήρθε το τέλος του.

Ο Μαθιός προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Νικηφόρου για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του Αστέρη και η Βασιλική έχει μια συνάντηση στο ξενοδοχείο που την αναστατώνει. Και ενώ όλα πάνε καλά με τον Λευτέρη και τη Θοδώρα, συμβαίνει κάτι που τη γεμίζει πάλι αμφιβολίες. Τη στιγμή που ο Αστέρης περνάει όμορφες στιγμές με τον Πετράκη, η εμφάνιση ενός προσώπου θα κόψει απότομα τη χαρά του. Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;