Ο Ευθύμης Φαρμάκης από τη σειρά Σασμός, συμπλήρωνε την τριάδα των κολλητών από την Άνω Ποριά που έκαναν από μικρά παιδιά κοινά όνειρα για το μέλλον. Στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Παύλος Βρουλάκης αναγκάστηκε να φύγει μακριά μετά τον χαμό του γιου του, Γιάννη, ο Δημήτρης Μαραθάκης έγινε γιατρός και πήγε στην Αθήνα, ενώ ο Ευθύμης Φαρμάκης έχασε τον δρόμο του ή μάλλον τον βρήκε στον κόσμο της νύχτας.

Ο άντρας από την Κρήτη μπλέχτηκε από νωρίς με τον υπόκοσμο και όταν έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που αγάπησε, τη γυναίκα του Ρέα, αποφάσισε να κάνει και τους γύρω του να πονέσουν. Και όπως φαίνεται από τις εξελίξεις της σειράς, τα καταφέρνει.

Σε αυτό το «παιχνίδι» όμως δεν είναι μόvoς του. Σύμφωνα με το Τν24 εκτός από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και το αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς έχει και τους δύο κολλητους του. Ο μεν Δημήτρης δε θέλει να πιστέψει ότι κάτι κακό κρύβεται μέσα στην ψυχή του παιδικού του φίλου και προσπαθεί συνεχώς να του δίνει ελαφρυντικά, ο δε Παύλος του έχει τάξει πως είναι έτοιμος να βάψει τα χέρια του με το αίμα του, αν μάθει ποτέ ότι πείραξε άτομο απο την οικογένεια του. Ο,τι κι αν λένε πάντως όλοι, ό,τι κι αν του καταλογίζουν, ο Ευθύμης δηλώνει απέναντι σε όλα αθώος.

Οι έρευνες του Αντώνη, του Λευτέρη, της Ντίνας και του Μύρωνα σύντομα θα αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα. Ολοι οι δρόμοι θα οδηγήσουν φυσικά στο οινοποιείο του Ευθύμη Φαρμάκη, όμως αυτή τη φορά, όσο κι αν θέλουν να τον δουν με χειροπέδες στα χέρια, δεν θα βιαστούν. Οι κινήσεις τους θα είναι προσεκτικές ενώ ελάχιστοι θα μάθουν ότι βρέθηκαν ίχνη του πίσω από μεγάλα δολοφονικά χτυπήματα, αναμεσα σε αυτά και εκείνο του Αντώνη τη μέρα του γάμου του με τη Μαρίνα. Ενας από τους ελάχιστους όμως θα είναι ο Παύλος, ο οποίος θα κλονιστεί. Χωρίς να πει λέξη παραπάνω, χωρίς να σκεφτεί την οικογένειά του, ακόμα και το αν θα κινδυνεύσει η ίδια του η ζωή, θα πάρει το όπλο και θα πάει να τον βρει.

Ο Ευθύμης σαν να τον περίμενε από καιρό, θα τον καλοδεχτεί. Ο Παύλος του λέει ότι τον είχε προειδοποιήσει να μην πειράξει ανθρώπους που αγαπά. Του θυμίζει ότι του είχε τάξει ότι αν πειράξει κάποιον από αυτούς που αγαπά, θα είναι εκείνος που θα του αφαιρέσει τη ζωή! Πριν προλάβει  να ολοκληρώσει τη φράση του, Θα προτάξει το όπλο πάνω στον κολλητό του στη σειρά Σασμός. Ο Ευθύμης δεν θα αντιδράσει, δεν θα αρνηθεί τις κατηγορίες του, δεν θα θελήσει να ξεφύγει, ούτε καν να του επιτεθεί. Γνωρίζοντας πλέον ότι ήρθε το τέλος του, ένα πράγμα θα του ζητήσει. Να τον αφήσει να πεθάνει όπως ο ίδιος θέλει και να πάει στη Ρέα του. Ο Παύλος θα το σεβαστεί.

Με αποφασιστικές κινήσεις, ο Φαρμάκης θα βγάλει το όπλο από το συρτάρι του γραφείου του, θα βάλει την κάννη στο στόμα του και έτσι απλά θα πατήσει τη σκανδάλη.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα φεύγει-Ο Ντανίλος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που φέρνει το τέλος πιο κοντά!

Απίστευτο βίντεο: Αετός αρπάζει καρχαρία μέσα από το νερό και γίνεται viral (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός για Ευτυχία και Κουράκο-Κρατούν όμηρους τους Βρεττάκους!