Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει τα πάντα στη Μαρίκα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, και υπόσχεται να τη βοηθήσει με το Σώτο. Μετά την επίθεση εναντίον του Ερμή για τα χρέη του στον τζόγο, η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της και διώχνει την Αγνή. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει.

Η Βικτωρία ετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους, ενώ έχει καταστρώσει σχέδιο για να απαλλαγεί και από όποιον μπορεί να της φέρει εμπόδια. Η Φρόσω ορίζεται διαχειρίστρια της περιουσίας του Νάτση. Η Μάγια μαθαίνει μια πληροφορία για τον πατέρα της που αγνοούσε. Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Μετά τη διπλή επίθεση στο σπίτι του Αρδίτη, η αστυνομία ανακρίνει την οικογένεια και τελικά παίρνει τη Βασιλική για ανάκριση. Η Ευανθία αρχίζει να μαθαίνει κρυφά πώς να περπατά μόνη στο σπίτι και η Φρόσω να μαθαίνει γράμματα.

Ο Κοσμάς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διοικητής Τραπέζης και ο Σώτος επιστρέφει σπίτι με την Άννα, τη νοσοκόμα του. Η Νέλλα προσπαθεί να αποκαταστήσουν τη σχέση τους τον Κοσμά και ο Τάσος από τη φυλακή ζητά να μάθει νέα της Δεσποινιώς που συμμετέχει στα καλλιστεία.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Η Λίνα δέχεται να παντρευτεί τον Όθωνα- Αυτός είναι ο λόγος

Andretti Formula 1 : Ο ιδιοκτήτης της Formula 1 απείλησε προσωπικά τον Andretti!

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό- Τη βοηθάει ο Επιφάνειος