Η Στάσα αποφασίζει πως πρέπει να σηκώσει μόνη της το βάρος στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, και χωρίς τη βοήθεια κανενός, να σώσει τον γιο της από τη φυλακή και την κόρη της από το «χρυσό κλουβί» που την έχει κλείσει ο Γιωργίκης Προβιός. Εχει καταλάβει την ευθύνη που φέρει η ίδια σε όσα συμβαίνουν και πως οι επιλογές της έχουν φέρει τα παιδιά της στο χείλος του γκρεμού.

Ενώ ο Χρήστος εξακολουθεί να ψάχνει να βρει απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν, ο Επιφάνειος βάζει σαν προτεραιότητα την άμεση απελευθέρωση της Ιουλίας από το αρχοντικό, καθώς είναι σίγουρος πως, σε διαφορετική περίπτωση, ο Προβιός θα τη σκοτώσει. «Πρέπει να με βοηθήσεις. Το κορίτσι κινδυνεύει εκεί μέσα κι εσύ το ξέρεις πολύ καλά. Αν το καθυστερήσουμε θα έχει την κατάληξη της Ευγενίας», λέει ο καλόγερος στη Στεφανία. «Θα σε βοηθήσω. Το κορίτσι δεν θα αντέξει άλλο εδώ μέσα. Περνάει μαρτυρικά», συμφωνεί κι εκείνη.

Η απόφαση του Επιφάνειου να αναλάβει προσωπικά την απελευθέρωση της Ιουλίας από το «χρυσό κλουβί» του αρχοντικού Προβιού, επιφυλάσσει μια περιπετειώδη βραδιά για όσους θα βρεθούν εκείνη τη νύχτα στο αρχοντικό. Όμως θα καταφέρει να πάρει την κοπέλα μακριά από τη φυλακή της.

Οι εξελίξεις με την «απόδραση» της Ιουλίας με το μωρό θα αναστατώσουν όχι μόνο τη χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και θα οδηγήσουν τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα. Ύστερα από την εξαφάνιση του μωρού και της Ιουλίας, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης. «Πού να έχουν πάει; Αυτή η κακούργα δεν σκέφτηκε το παιδί; Πού το τρέχει και το ταλαιπωρεί;», λέει στον αδελφό της και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να βρεθούν η σύζυγος και το παιδί του. «Αλίμονο έτσι και δεν γυρίσει πίσω. Εγώ τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω. Αλίμονο της. Τότε θα καταλάβει τι σημαίνει Γιωργίκης», ουρλιάζει.

Φυσικά σε κανέναν δεν έχουν πει ότι το έσκασε αλλά ότι χάθηκαν. Στο μεταξύ, η Ιουλία είναι μαζί με τον Επιφάνειο και αφενός μαθαίνει τη συγγένεια του Χρήστου με τον ίδιο κι αφετέρου έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Γρηγόρη και το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ φορτισμένο. Παράλληλα, η Στάσα κινδυνεύει στα χέρια του Γιωργίκη, ο οποίος τη χτυπάει θεωρώντας τη συνεργό στη φυγή, ενώ ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του μωρού τής Ιουλίας, γεγονός που θα επηρεάσει ραγδαία όλες τις εξελίξεις.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Κυνήγησε πάνω από 200 υπαλλήλους της Mercedes F1; Ο Γουλφ αντικρούει τον Χόρνερ

Η Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Γιώργης έρχονται κοντά- Το νέο ζευγάρι της Μάνης