Ο Μάκης και η οικογένειά του στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, δέχονται απανωτά χτυπήματα στα επόμενα επεισόδια και θα βρεθούν στο επίκεντρο δραματικών εξελίξεων οι οποίες τους αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή.

Ο θάνατος του Βλάση ο οποίος όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο άρθρο οφείλεται στην αποκάλυψη πως η Θοδώρα δεν είναι δικό του παιδί πέφτει σαν βόμβα σε όλους.

Τα νέα για το ξαφνικό χαμό του φτάνουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Χριστίνα αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Ο νεαρός μαθαίνει με το πιο αναπάντεχο τρόπο πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή και λυγίζει.

Φτάνοντας στο σπίτι του προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην μητέρα του και την αδελφή του οι οποίες είναι διαλυμένες. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμη κι αν ο Μάκης δεν την θέλει εκεί.

Στη κηδεία η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στο Βλάση ενώ οι φίλοι τους πηγαίνουν στο σπίτι τους να τους συλλυπηθούν. Λίγο μετά ο Μάκης αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μάνα του και την αδερφή του ενώ η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης, πλήρωσε για την κηδεία του Βλάση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει.

Τότε, η γυναίκα τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή πυροβολεί το Δημήτρη και εκείνος μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος χωρίς να γνωρίζει κανείς τον δράστη, καθώς η Μαρία πρόλαβε και έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το myTV, ο Μάκης σπεύδει στο πλευρό της Λίνας για να της συμπαρασταθεί. Ωστόσο φτάνοντας εκεί βλέπει ότι δίπλα της βρίσκεται ήδη ο Όθωνας και τη φροντίζει. Λίγες μέρες αργότερα ο Δημήτρης συνέρχεται και ζητάει να μιλήσει με τη Λίνα.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 23/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Κυνήγησε πάνω από 200 υπαλλήλους της Mercedes F1; Ο Γουλφ αντικρούει τον Χόρνερ

Η Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Γιώργης έρχονται κοντά- Το νέο ζευγάρι της Μάνης