Ερχεται η στιγμή που η Φρόσω θα πάρει την εκδίκησή της στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες για τους βιασμούς και τα βασανιστήρια που υπέστη στην οικογένεια του Ηλία Νάτση.
Στα επόμενα επεισόδια, η Φρόσω φέρνει στον κόσμο, και μάλιστα πρόωρα, τον γιο της. Η Ευανθία όμως δεν θα σταματήσει να της δείχνει το κακό της πρόσωπο.

Στην προσπάθειά της το παιδί να συνηθίσει εκείνη για μητέρα, της το παίρνει, με αποτέλεσμα να μην αφήνει την κοπέλα ούτε να το θηλάσει, γεγονός που θα δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στη μητέρα όσο και στο μωρό. Με την παρέμβαση του γιατρού η κατάσταση βελτιώνεται, όμως η Ευανθία έχει βάλει σκοπό έτσι κι αλλιώς να διώξει την ψυχοκόρη της από το σπίτι. Λέει στον άντρα της πως ό,τι ήταν να κάνει το έκανε. Να της βρουν έναν άντρα και να την παντρέψουν!

Ο Ηλίας δεν θα είναι απόλυτα σύμφωνος με την απόφασή της, ειδικά όταν παρατηρήσει πως η Φρόσω τού κάνει όλα τα χατίρια και του μεταφέρει τις κρυφές -από εκείνον- κινήσεις της γυναίκας του. Ομως κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να το δεχτεί. Στο μεταξύ, η απειλή για τη Φρόσω δεν έχει σταματήσει. Ο Λούης το σκάει από τη φυλακή και την καταδιώκει προκειμένου να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ, με όπλο στα χέρια πηγαίνει στο σπίτι του Νάτση. Μόνο που η Φρόσω δεν είναι εκεί…

Με το μωρό στην αγκαλιά η Φρόσω θα βρεθεί μακριά από το σπίτι που τη φιλοξενεί και μόνο όταν ακούσει τους πυροβολισμούς θα επιστρέψει για να αντικρίσει τον Ηλία νεκρό στην πόρτα του σπιτιού και την Ευανθία χτυπημένη. Από εκείνη τη στιγμή η Φρόσω αναλαμβάνει το σπίτι τού Ηλία Νάτση και παίρνει υπό την επίβλεψή της και τα κτήματα. Μαθαίνει ακόμα και γράμματα προκειμένου να μπορεί να διαβάζει και να διαχειρίζεται την περιουσία του πρώην αφεντικού της. Όταν η Ευανθία επιστρέψει στο σπίτι, ούσα τυφλή, δεν θα πιστεύει το τέρας που η ίδια δημιούργησε με τη βάναυση συμπεριφορά της. Η Φρόσω Θα την εκδικηθεί, αρχικά βάζοντάς τη στο δωμάτιο που είχε εκείνη ως Ψυχοκόρη. Στη συνέχεια θα την αφήνει ατημέλητη, άπλυτη, νηστική και χωρίς νερό, όμως η μεγαλύτερη τιμωρία για τη γυναίκα του Ηλία θα είναι που δεν θα της δίνει το μωρό.

Η Ευανθία θα μαρτυρήσει στα χέρια της Φρόσως και ούτε όταν θα πηγαίνει με τα νερά της, η Ψυχοκόρη Θα της δείξει εύνοια. Οι αδελφές τού Νάτση δεν θα αργήσουν να καταλάβουν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει, όμως δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα αφού η Ευανθία θα έχει δώσει εξουσιοδότηση στην κοπέλα για τα πάντα.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…