Ο χρόνος περνάει γρήγορα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, και έξι μήνες αργότερα ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία όπου έχει πάει για σπουδές και δείχνει σε όλους ότι έχει αλλάξει. Παράλληλα, ο Παύλος, που έχει χωρίσει από τη Βασιλική, κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ενώ ετοιμάζεται εντατικά για τις εξετάσεις της.

Συγχρόνως ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τηρήσει τον λόγο του και να τον βοηθήσει να λάβει τα χρήματα που του έχει υποσχεθεί από το σχέδιο Μάρσαλ.

Από την άλλη, ο Τάσος μένει ακόμα με τη Δεσποινιώ και θέτει σε εφαρμογή το πλάνο του για να θησαυρίσει σε βάρος της όπως αναφέρει το MyTv. ‘Ετσι, τπην προετοιμάζει για να πάρει μέρος στα καλλιστεία, ενώ ταυτόχρονα τη στέλνει να δουλέψει σε μία μικρή θεατρική ομάδα. Στα Πατήσια, η μικρή Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση, ενώ η Νέλλα επιστρέφει από το ψυχιατρείο, αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους την έβλαψαν Εν τω μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Φρόσως εξελίσσεται ομαλά, όμως εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησής της με τον Λούη η κοπέλα ταράσσεται και γεννάει πρόωρα.

Ο τοκετός είναι πολύωρος και κάποιες επιπλοκές θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τόσο τη μητέρα όσο και το μωρό. Τότε, οι Νάτσηδες διατάζουν τον γιατρό να σώσει οπωσδήποτε το παιδί, χωρίς να λογαριάσουν τη ζωή της ψυχοκόρης τους. Λίγο αργότερα, η Φρόσω ζητάει από την Ευανθία να την επισκεφθεί η Αλμπίνα και στη συνέχεια ρωτάει τη μάγισσα για το μέλλον της ίδιας και του γιου της.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι