Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες κι από τότε η Ευανθία δεν την αφήνει να κάνει ούτε βήμα από το δωμάτιό της. Εκείνη όμως φροντίζει να μιλήσει στον Μέλιο, προκειμένου να επισπεύσουν την αναχώρησή τους. Ο Μέλιος ζητά τις τρεις λίρες του από την Ευανθία, αλλά αυτή αντιλαμβάνεται τι σκαρώνουν ο παραγιός τους και η ψυχοκόρη τους και φυσικά δεν θα επιτρέψει να φύγουν και να της πάρουν το… παιδί της!

‘Ετσι, ένα βράδυ που ο Νάτσης λείπει κι έχει κλειδωμένη τη Φρόσω στο δωμάτιό της, ρίχνει στο τσάι του Μέλιου δηλητήριο και τον σκοτώνει! Με πολλή προσπάθεια καταφέρνει να ρίξει το πτώμα του στο παλιό τους πηγάδι… Η Φρόσω μάταια τον περιμένει το επόμενο ξημέρωμα για να φύγουν… Τις επόμενες μέρες, όμως, συνειδητοποιεί πως η Ευανθία τον έχει δολοφονήσει. Βέβαια, δεν μπορεί να της κάνει τίποτα, αφού, όπως της λέει η Ευανθία, «εγώ ρίχνω τα μούτρα μου και σε υπηρετώ μέχρι να βγει το παιδί. Η υπόθεση του Θωμά δεν έχει κλείσει ακόμα… Σκέφτεσαι τα καλύτερα, αλλά δεν σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα, τα οποια δεν σου έχουν έρθει γιατί εγώ κρατάω το στόμα μου κλειστό…».

‘Εξι μήνες μετά κι έπειτα από ένα άσχημο πέσιμο στο δρόμο, οι πόνοι πιάνουν ποόωρα τη Φρόσω. Η γέννα της είναι δύσκολη, το μωρό βγαίνει ανάποδα και ο γιατρός λέει στους Νάτσηδες πως ίσως θα πρέπει να διαλέξουν ποιον να σώσει: το παιδί ή τη μάνα. Εκείνοι, φυσικά, του απαντούν: «Το παιδί»… Παρ’ όλα αυτά, ο Νάτσης κάνει το χατίρι στη Φρόσω, που του ζητά να βρει τη χαρτορίχτρα και να την πάει εκεί! Εκείνη σπεύδει στο πλευρό της Φρόσως κι όταν επιτέλους φέρνει στον κόσμο το παιδί της, της λέει: «Γύρισε ο τροχός…»

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από μωρό ο Κόμπι Μέινου – Η φωτογραφία έπος που έχει γίνει viral

ALPHA: Τέλος νωρίτερα το J2US αν δεν…