Η σχέση που έχει ο Αρδίτης με την κόρη του Μάγια στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, έχουν περάσει από 40 κύματα. Εκείνη θα μάθει από τρίτους ότι ο πατέρας της όταν γεννήθηκε, “θυσίασε” την μάνα της πάνω στην επιπλοκή της γέννας και είπε στον γιατρό ότι εάν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο θα προτιμούσε να σωθεί το παιδί από την γυναίκα του.

Το τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη όμως, θα είναι τραγικό. Μπορεί να είναι σε καλύτερη φάση η σχέση του με την κόρη του βάζοντας στην άκρη κάποιες πολιτικές διαφορές και αντιπαραθέσεις αλλά το τέλος του είναι πολύ κοντά αφού η Μάγια, ενώ είναι στο σπίτι θα ακούσει έναν πυροβολισμό και θα τον βρει νεκρό στο γραφείο του…

Πολλοί θα νομίσουν ότι ο πολιτικός αυτοκτόνησε χωρίς όμως αυτό να είναι ξεκάθαρο. Θα αποδειχτεί ωστόσο ότι ο ίδιος έπεσε νεκρός από το χέρι του Κοσμά που τον σκοτώνει και διαφεύγει.

Οι υποψίες θα πέσουν στην Βασιλική η οποία και θα συλληφθεί για τη δολοφονία αφού όλοι γνωρίζουν ότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Αρδίτη.

Η νεαρή ψυχοκόρη θα βρεθεί στη φυλακή αφού κατηγορηθεί ότι έκλεψε λεφτά από τον Αρδίτη και τελικά τον σκότωσε. Η πλεκτάνη θα αργήσει να βγει στο φως με τη νεαρή κοπέλα να ζει βασανιστήρια μέσα στο κελί.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Κυριακούλα αντιμέτωπες- Μία θα ζήσει!