Ο Επιφάνειος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, μη μπορώντας να επιστρέψει στο μοναστήρι αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με την βοήθεια του Ζαφείρη. Η στάση που κρατάει όμως ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα, δημιουργεί τριγμούς και στην δική του οικογένεια, οδηγώντας τον έτσι στην γνώριμη αγκαλιά της Στάσας.

Οι βραδινές του επισκέψεις όμως στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα’πρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή.

Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που η μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά-σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα.

Η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου που εκτός από την Φιλιώ και την Κατερίνη, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και της μικρής του κόρης.

Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό κάνουν βέβαιη τη Χάδω πως κάτι τρέχει με αυτούς του δυο γι’αυτό και αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως που τους παρακολουθεί για λογαριασμό της ότι τίποτα δεν συμβαίνει ανάμεσα στους δύο.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά. Τώρα όμως ο αντίπαλος δεν θα’ναι η έχθρα των οικογενειών τους αλλά ο θάνατος της μιας απ’τις δύο.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ζευγάρι ανακαλύπτει κοινές λέξεις σε Ελλάδα και Τουρκία και γίνεται το απόλυτο Viral

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό έκρυβε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της;