Οι οικογένειες του Δημήτρη και της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι από την ημέρα της δολοφονίας της Μυρτώς είδαν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα. Κι ενώ ο Θοδωρής καταφέρνει και αποδεικνύει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος της κοπέλας και ο πραγματικός ένοχος, ο Άγγελος, μπαίνει στη φυλακή, ο πυροβολισμός του Κοσμά δημιουργεί εφιάλτες τόσο στον Θοδωρή όσο και στον Σπύρο.

Ο Θοδωρής πνίγεται από ενοχές για τον θάνατο του άντρα, αλλά με τη στήριξη και τη βοήθεια του Σπύρου, ο οποίος ξεφορτώθηκε το πτώμα, καταφέρνει να γίνει αισιόδοξος πως όλα θα φτιάξουν με τον καιρό. Άλλωστε, η οικογένεια του Κοσμά πιστεύει πως ο άντρας έχει μπαρκάρει και απλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς θέλει να μείνει μόνος του.

Ωστόσο, όλα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες και το ένοχο μυστικό πατέρα και γιου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Όλα αρχίζουν όταν η Αστυνομία βρίσκει εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο και κάνει έρευνα σε αυτό, καθώς φαίνεται ύποπτο. Πρόκειται για το αμάξι που είχε χρησιμοποιήσει ο Κοσμάς τη μοιραία μέρα που πήγε να συναντήσει τον Θοδωρή. Μέσα σε αυτό εντοπίζουν το πορτοφόλι του άντρα και αμέσως γεννιούνται πολλά ερωτήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία ενημερώνει την οικογένεια Ροδίτη για το γεγονός και παραδίδει στην Ειρήνη το πορτοφόλι του Κοσμά. Τότε, όμως, σημαίνει συναγερμός στη σειρά του ΑΝΤ1. Τι δουλειά έχει το πορτοφόλι του Κοσμά σε ένα άσχετο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος υποτίθεται ότι έχει μπαρκάρει; Αμέσως η Ειρήνη και η Χρύσα αναρωτιούνται αν όντως έφυγε ο Κοσμάς για δουλειά ή αν του συνέβη κάτι άλλο, ενώ, όταν γίνεται γνωστό το περιστατικό, ο Σπύρος και ο Θοδωρής βρίσκονται σε πανικό, φοβούμενοι πως θα φτάσουν στα ίχνη τους..

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κώστα-Νέο σχέδιο από την Καλλιόπη!

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια – Πάμε σε χειμερινή ώρα

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε τραγική κατάσταση-Θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της;