Παγιδευμένοι σε μία δίνη γεγονότων, Δημήτρης και Άννα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν όσα συμβαίνουν στις ζωές τους χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους αφού γνωρίζουν ότι έτσι, μόνο ηττημένοι θα βγουν!

Η σειρά του ΑΝΤ1 που καθηλώνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη, και παρόλες τις αλλαγές που έχουν γίνει από τον σταθμό, έχει καταφέρει να κάνει το δικό του κοινό που ανυπομονεί για τις εξελίξεις.

Είδαμε ότι ο Κοσμάς παγιδεύει τον Θοδωρή σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και απειλεί να τον σκοτώσει. Εκείνος προσπαθεί να αποδράσει και πάνω στη μάχη που δίνεται ο Κοσμάς πέφτει νεκρός από τα χέρια του.

Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Τα αδιάσειστα στοιχεία που βρίσκουν η Άννα και ο Δημήτρης βγάζουν τον Θοδωρή από τη φυλακή και ο Κοσμάς, που τον θεωρεί ένοχο, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς που μέχρι στιγμής ήταν υπεράνω κάθε υποψίας. Ξέρουν ότι είναι ο Άγγελος.

Ο επιστήθιος φίλος της Άννας, στον οποίο η κοπέλα εκμυστηρευόταν τα πάντα, μετατρέπεται στον πιο ύπουλο εχθρό, ικανό να προκαλέσει έναν τρομερό εφιάλτη.

Πλέον, για την Άννα δεν υπάρχει επιστροφή. Ορκίζεται να τον βάλει για πάντα στη φυλακή. Μαζί με τον Δημήτρη θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία με αποτέλεσμα ο Θοδωρής να απαλλαχτεί από τις κατηγορίες.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: «Κόβεται» το «Εκτός Υπηρεσίας» – Τι έχει γίνει με την αγαπημένη σειρά

Παναθηναϊκός: Ο agent Ρούζνιτς που προξένεψε και τον Σπόραρ ετοιμάζει κάτι για τον Ιανουάριο;

Η καυτή Αλβανίδα ρεπόρτερ που ζαλίζει με την παρουσία της στα γήπεδα (pics)