Ο Δημήτρης συνεχίζει να εργάζεται στην εισαγγελία και η Αννα να αναλαμβάνει δικηγορικές υποθέσεις στη σειρά Παγιδευμένοι. Είναι τα γενέθλιά της και η ημέρα ξεκινάει όμορφα και για τους δύο. Εκείνος μαζί με το πρωινό, της φέρνει λουλούδια αλλά και το δώρο της, ένα μενταγιόν.

Καθώς ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι πάλι σκαλίζει τις υποθέσεις του, συμφωνούν ο ένας να μην μπλέκει σε καμία δουλειά που αναλαμβάνει ο άλλος. Παράλληλα κι ενώ συζητούν, η Αννα κόβει μια ετικέτα με ένα μαχαίρι, το οποίο αργότερα ο Δημήτρης βάζει στη θέση του.

Στο μεταξύ ο Σταύρος παίρνει προαγωγή και όλοι τον συγχαίρουν για τη νέα του θέση. Κι ενώ θέλει να τηλεφωνήσει στην αδελφή του να πει τα ευχάριστα, το μετανιώνει και δεν το κάνει. Κανείς δεν ξέρει τι έχει φέρει τη ρήξη στη σχέση τους. Παράλληλα ο Θοδωρής πιάνει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού σώματος και ο Σπύρος έχει αποσυρθεί.

Ο Ανδρέας με τη σειρά του έχει αναβαθμιστεί. Τη συγκεκριμένη μέρα είναι σε μια εγκαταλειμμένη βίλα που στον κήπο έχει ένα πηγάδι. Από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έχουν μάθει ότι στον πάτο υπάρχει ένα πτώμα. Τελικά από το πηγάδι ανασύρουν τέσσερα πτώματα μέσα στις λάσπες. Τα δύο ανήκουν σε άντρες και τα άλλα δύο σε γυναίκες. Από τον πάτο βγάζουν κι ένα 14χρονο αγόρι που έχει καταφέρει να μείνει ζωντανό. Η μητέρα του, που είναι γνωστή της Άννας, το έψαχνε για καιρό.
Η Αννα γιορτάζει τα γενέθλιά της με όλους τους φίλους της.

Η αδελφή της η Δώρα τώρα τη βοηθάει στο δικηγορικό γραφείο, ενώ φαίνεται να έχει μπει κάτι καινούριο στη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο. Τα παιδιά εξακολουθούν να κάνουν παρέα. Τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να ταράξει το ωραίο αυτό κλίμα. Αφού η γιορτή τελειώνει, μέσα στη νύχτα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη και του λέει να πάει εκεί που ταυτοποίησαν ένα πτώμα.

Η Άννα τον πηγαίνει με το αυτοκίνητο και τον περιμένει απέξω. Εκείνος πάει στον ιατροδικαστή. Εκεί είναι ο Ανδρέας. Τον ρωτάει ποιος  αλλά δεν παίρνει απάντηση, μόνο μια ματιά απόγνωσης. Ο ιατροδικαστής σηκώνει το σεντόνι. Ο Ανδρέας βγαίνει έξω σαν χαμένος. Η Άννα τον ρωτάει ποιος πέθανε με αγωνία και ο Δημήτρης δακρυσμένος σύμφωνα με το περιοδικόTiVi24, της λέει η Κατερίνα…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυλαία για τη σειρά- Αυτό θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Viral: Το video που θέλει να ξεχάσει ο Έιμπραχαμ – Η επική τούμπα του Άγγλου

Αποκάλυψη-σοκ από τη Φαίη Σκορδά!