Μπορεί η Καλλιόπη να έχει δεχτεί το εγγόνι της στη σειρά Σασμός και την Αργυρώ για νύφη της, αλλά δεν παύει να έχει τους δικούς της όρους. Μόνο που αυτοί κάνουν έξω φρενών την Αργυρώ και τον Αστέρη και έτσι το ζευγάρι θα αναγκαστεί να παντρευτεί κρυφά στο τέλος της φετινής σεζόν με κουμπάρα τη Μαρίνα. Κανείς πάντως δεν θέλει να ξέρει τι θα γίνει όταν το μάθει η Καλλιόπη!

Η Βασιλική από την άλλη, θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση της με τον Μαθιό. Όταν όμως ο Νικηφόρος μάθει την αλήθεια για το ποιος σκότωσε τον πατέρα του και την πραγματική συγγένεια που έχει με τον Μαθιό, όλα θα αλλάξουν. Θα βγάλει όπλο στον Μαθιό και μάλιστα η Βασιλική θα μπει ανάμεσά τους για να αποτρέψει το κακό.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος επιστρέφει στην Ανω Ποριά σύμφωνα με το TiVi σίριαλ,αλλά για έναν οριστικό αποχαιρετισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην άντρας της Αργυρώς θα εμφανιστεί μπροστά στους ήρωες του «Σασμού» ουσιαστικά για να αποχαιρετίσει οριστικά τον μικρό Πετρή. Αστέρης και Αργυρώ θα εντυπωσιαστούν από τη γενναιόδωρη κίνησή του…

Ο Παύλος εντωμεταξύ, μαθαίνει ότι ο πρώην κολλητός του ευθύνεται για την επίθεση του Αντώνη και πηγαίνει να τον σκοτώσει. Ο Ευθύμης που αντιλαμβάνεται πως το τέλος του έχει έρθει, του ζητά απλά να επιλέξει ο ίδιος το τέλος του και ο Παύλος συμφωνεί. Βγάζει με ήρεμες κινήσεις ένα όπλο και αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια του.

Τέλος, μια από τις ηρωίδες που αξίζει να έχει happy end, είναι η Θοδώρα που την πρώτη σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Η ζωή, όμως, της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και έφερε στον δρόμο της τον Λευτέρη/Γιώργο, με τον οποίο όχι απλά ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά σύντομα θα έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Γάμο και γεννητούρια θα δούμε στην τρίτη σεζόν. Στο φετινό φινάλε θα απολαύσουμε προετοιμασίες γάμου και τις… λιγούρες της Θοδώρας λόγω της κατάστασής της.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Η Ουνιόν θέλει τον Τζολάκη από τον Ολυμπιακό!

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά