Οι υποψίες του Ανδρέα για τον Σπύρο ενισχύονται στη σειρά Παγιδευμένοι μετά και τα όσα αποφεύγει να του πει για το τραύμα του χρησιμοποιώντας γελοίες δικαιολογίες.

Τη στιχομυθία ακούει η Κατερίνα και την αναφέρει στον Σταύρο, ο οποίος θα οδηγηθεί στο ίδιο συμπέρασμα. Ο Δημήτρης με τη σειρά του ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέκο, ο οποίος είναι πρόθυμος να του τις δώσει. Του λέει ότι ο πελάτης του είναι απλά άπληστος και όχι δολοφόνος.

Ωστόσο του αποκαλύπτει βήμα-βήμα όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην αθωότητα του Δαμιανού.

Η Αγγελική βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Σταύρος το αντιλαμβάνεται. Βρίσκει το στίγμα του κινητού της και τρέχει να τη σώσει. Η εισαγγελέας απειλείται από τον Μάνθο και τους άντρες του. Ομως όταν φτάνει εκεί ο Σταύρος τους έχει βγάλει… νοκ άουτ.

Κι ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη σχετικά με τον Σπύρο, μια πληροφορία θα τον συγκλονίσει. Η Νατάσσα παίρνει τη Δανάη με το ζόρι σπίτι της. Η γυναίκα επιμένει ότι εκείνη είναι η μητέρα της και ότι δεν έχει γίνει ποτέ εξέταση DNA για να αποδειχθεί ότι ο πατέραs της είναι ο Ανδρέας και του κάνει καταγγελία ότι κρατάει το παιδί της χωρίς τη συναίνεσή της.
Ο Ανδρέας μιλάει για τις υποψίες που έχει για τον Σπύρο στον Σταύρο αν και κανείς από τους δύο δε θέλει να το πιστέψει. Μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν αν οι υποψίες τους είναι αληθινές. Στο μεταξύ βλέπουν τον διοικητή με άλλο σακάκι από εκείνο που φορούσε το πρωί και ήταν ματωμένο. Στο σημείο πηγαίνει και ο Δημήτρης αλλά δεν του αποκαλύπτουν τίποτα!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Πλησιάζει το τέλος του Σπύρου-Ανατροπή με τις αποκαλύψεις!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου άνετοι που ήδη άνοιξε θέμα με τον Μπακαμπού

Αυτή η νύχτα μένει: Συμμαχία που θα προκαλέσει χαμό-Χρήστος και Στρατής κατά της Μαρίνας!