Ο «Πλαπούτας» από της «Ελλάδος τα παιδιά» επιστρέφει στη τηλεόραση – Εκεί θα τον δούμε. Ο ALPHA έχει στα σκαριά μία μεγάλη παραγωγή, που φέρνει τον τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει» και βασίζεται στο ομότιτλο, εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Το σενάριο υπογράφουν οι Γιώργος Μακρής -Γιάννα Κανελλοπούλου και η σκηνοθεσία ανήκει στην Κατερίνα Φιλιώτου με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιώννα δίνει σάρκα και οστά στους ήρωες. Ανάμεσα σε αυτούς, οι Γιάννης Στάνκογλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Βίκυ Παπαδοπούλου. Πέρα από τα πρόσωπα-έκπληξη που έχουν ήδη ανακοινωθεί, πρόσφατα προστέθηκαν και κάποια ακόμη στο βασικό καστ. Ένα από αυτά είναι ο Νίκος Αλεξίου, ο οποίος έγινε γνωστός ως πλαπούτας στο ευρύ κοινό μέσα από την κωμωδία του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά», και επιστρέφει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο ηθοποιός, που ξεχωρίζει για τις θεατρικές δουλειές του, δέχθηκε να είναι σε αυτή την ενδιαφέρουσα δουλειά και να κρατήσει τον ρόλο ενός δικηγόρου που κρύβει πολλά μυστικά…

Αυτή η νύχτα μένει: Οι κυρίες στα… μπουζούκια!

Ο ALPHA από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα, μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αναβιώνει την κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA τον’Ελληνα.

Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του `80. Πίσω από τους δυνατούς προβολείς του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ και τα φανταχτερά ρούχα των τραγουδιστριών, που ανεβαίνουν κάθε βράδυ στην πίστα, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας και αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής. Διαφορετικοί άνθρωποι και διαφορετικοί κόσμοι διασταυρώνονται: αυτός της νύχτας και του περιθωρίου, από τη μια, κι αυτός της μέρας και της έννομης τάξης από την άλλη.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Πετρής είναι γιος σου -Γιατί μου στέρησες το παιδί μου; Στα άκρα Αργυρώ – Αστέρης

Εποχικό επίδομα: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές – Ποιοι το δικαιούνται – Που κάνεις αίτηση

Η γη της ελιάς: Χαμός με ακατάλληλη αφίσα Εύας -Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα Στάθη με Ιουλία