Η Ντέπυ πάει στην τράπεζα μαζί με τον Άγη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και τότε γνωρίζει τυχαία τον Αποστόλη. Μάλιστα, όταν ο νεαρός πηγαίνει να συνομιλήσει με τον πατέρα του, τον Χριστόφορο, οι δυο τους μένουν μόνοι τους. Ο Αποστόλης γοητεύεται από την Ντέπυ και δεν διστάζει να της ζητήσει να βγουν για φαγητό. Η κοπέλα δέχεται αμέσως και δίνουν ραντεβού, χωρίς να το μάθει κανείς.

‘Οταν, λοιπόν, συναντιούνται, ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου με αποτέλεσμα να καταλήγουν να περνούν όλη τη μέρα μαζί.’Ομως δεν αρκούνται μόνο σε αυτή τη συνάντηση. Βρίσκονται καθημερινά, ώσπου κάποια στιγμή η Ντέπυ αρχίζει να έχει έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες. Αρχικά, δεν δίνει σημασία, όμως όσο οι μέρες περνούν και ο πόνος δεν υποχωρεί αρχίζει να ανησυχεί.

Ο Αποστόλης υποβαθμίζει το πρόβλημα της υγείας της και της τονίζει πως δεν πρόκειται να είναι κάτι ανησυχητικό. Σύντομα, όμως, η Ντέπυ χάνει τις αισθήσεις της και ο άντρας πανικοβάλλεται! Προσπαθεί να την επαναφέρει και όταν εκείνη ανοίγει τη μάτια της την πηγαίνει εσπευσμένα στον γιατρό. Φτάνοντας εκεί, κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και της ζητάει να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Τότε, λοιπόν, της ανακοινώνει, ότι είναι βαριά άρρωστη! Η Ντέπυ σοκάρεται και με όση ψυχραιμία τής έχει απομείνει θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο γιατρός τής εξηγεί πως οι εξετάσεις της δεν είναι καλές, ενώ εκείνη του ζητάει να μην αποκαλύψει τίποτα μπροστά στον Αποστόλη, ούτε σε κανέναν άλλον.’Επειτα, προσποιείται στον αγαπημένο της πως αισθάνεται καλά, αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα λόγια του γιατρού, καθώς φοβάται ότι θα πεθάνει και ξεσπάει σε κλάματα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Γεωργία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού δέχεται πιέσεις από τον Άγη και από τη μητέρα της για να κάνει έκτρωση. Μάλιστα, ο νεαρός τής προτείνει έναν γιατρό της Δάφνης. Ωστόσο, παρόλο που η Γεωργία πηγαίνει στο ιατρείο του, προτού μπει μέσα, φεύγει. Η κοπέλα αποφασίζει να κρατήσει το παιδί, αλλά λέει σε όλους ψέματα πως έκανε έκτρωση. Ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο λέει την αλήθεια είναι η Ζαχαρούλα, η οποία προσπαθεί να τη βοηθήσει. Παράλληλα, η Γεωργία αρχίζει να έρχεται κοντά με τον Πάρη και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Υπάρχει ανάμεσά τους μια αμοιβαία συμπάθεια και σεβασμός.

Άλλωστε, εκείνη δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός πως ο Πάρης, όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, τη στήριξε και της ξεκαθάρισε πως ό,τι κι αν συμβεί θα είναι στο πλευρό της. Ωστόσο, η παρέα που κάνουν οι δύο νέοι προβληματίζει έντονα τον Άγη.

Ο τελευταίος φοβάται πως ο Πάρης μπορεί να βιάσει τη Γεωργία, όπως έκανε και με την αδελφή του. Για αυτόν τον λόγο ζητάει από την Αμαλία να επέμβει και να τους κρατήσει μακριά…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!