Η Γεωργία πιέζεται από παντού να κάνει έκτρωση στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αλλά η κοπέλα δεν θέλει με τίποτα να ρίξει το παιδί, έτσι αναγκάζεται να πει ψέματα ότι απέβαλε για να σταματήσουν να την πιέζουν και κρατάει κρυφά το μωρό!

Η μητέρα της η Πιπίτσα δεν έχει σταματήσει στιγμή να την πιέζει να διακόψει την εγκυμοσύνη λέγοντάς της ότι καταστρέφει τη ζωή της και ποιος θα την πάρει αφού θα είναι «χαλασμένη».

Φυσικά ο πατέρας της όχι μόνο δεν συμφωνεί αλλά για πρώτη φορά γίνεται βίαιος και πιάνει τον Αγη, όπου σχεδόν φτάνουν να πιαστούν στα χέρια. Στο μεταξύ και ο Αγης συνεχίζει να πιέζει τη Γεωργία και μάλιστα της προτείνει να πάνε μαζί με τη Δάφνη στον γιατρό της, όπου είχε κάνει παλαιότερα κι αυτή έκτρωση.

Κι ενώ η Γεωργία δείχνει να συμβιβάζεται με το ενδεχόμενο να «απαλλαγεί» από αυτή την εγκυμοσύνη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να γλιτώσει. Ετσι λέει σε όλους ότι θα πάει να κάνει έκτρωση, ενώ κρατάει κρυφά το παιδί και λέει ότι δεν πρόλαβε γιατί… απέβαλε!

Ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει μόνη ένα τόσο μεγάλο μυστικό και εξομολογείται τα πάντα στη Ζαχαρούλα, η οποία μάταια προσπαθεί να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή που η Γεωργία έχει ακόμα το παιδί και σχεδόν έχει γλιτώσει την γκρίνια, έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Πάρη, που πλέον δείχνει ανοιχτά τη συμπάθειά του. Αυτή τη σχέση που αρχίζει και αναπτύσσεται την παρατηρεί ο Αγης, ο οποίος φοβάται μήπως ο Πάρης συμπεριφερθεί και στη Γεωργία όπως παλαιότερα στην Αμαλία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του ALPHA