Ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο τον Αποστόλη. Λέει στον αστυνόμο πως είναι σίγουρος ότι τη φωτιά την έβαλε η Κορτεζίνη.

Την ίδια ώρα, το δοκιμαστικό για την αντικατάσταση της Γεωργίας συνεχίζεται. Ο ανταγωνισμός και ο φθόνος μπαίνει σιγά-σιγά στην οικογένεια του «Παραδείσου» καθώς η Στέλλα πιάνει δουλειά στο κατάστημα και τα βέλη της στον Σίμο από ζήλια για την Αμαλία.

Η Βικτώρια κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ενώσει την οικογένεια, ενώ η Ματούλα θα δεχθεί την πρώτη απογοήτευση από την κόρη της.

Ο Σίμος από την άλλη υποδέχεται τη μητέρα του στο πατρικό της σπίτι, ενώ η Γεωργία φέρνει σε όλους μεγάλη αναστάτωση αφού μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έντονους πόνους.

Παράλληλα, μεγάλη ανησυχία θα προκαλέσει η εξαφάνιση του Πάρη, ο οποίος έχει δεχτεί πριν την επίθεση από τον Αγη. Τον ρωτά γιατί δε μιλά στη Γεωργία και τον απειλεί πως θα το κάνει ο ίδιος ενώ ο Πάρης αποφασισμένος του απαντάει να κάνει ό,τι νομίζει!

Η συνάντηση της Όλγας με την αδερφή της μετά από μια ολόκληρη ζωή, δεν γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Πόσο θα επηρεάσει η πρώτη εντύπωση την απόφαση της Δωροθέας για το αν και πώς θα τη βοηθήσει, καθώς η εικόνα που αντικρίζει μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει.

Η Δωροθέα με την άφιξή της παίρνει αμέσως πρωτοβουλίες και συναντά τον δικηγόρο του φιλανθρωπικού σωματείου, αλλά και τη Βικτώρια, με την οποία τους δένουν πολλά, όπως η υιοθεσία του Σίμου.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!