Ο «θάνατος» του Αποστόλη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δίνει την ελευθερία στη Βικτώρια, που έχει αρκετούς συμμάχους πλέον στο πλευρό της, να συνεχίζει τα σατανικά της σχέδια. Ενας από αυτούς είναι και η Στέλλα, η κόρη της Ματούλας και ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας!
Η Βικτώρια απαλλάσσεται από τις κατηγορίες καθώς η ομολογία του Αποστόλη δεν έχει καμία αξία, αφού είναι νεκρός και δεν μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο. Η Βικτώρια, ελεύθερη πια, επιστρέφει στο σπίτι των Μπουραντάδων, όμως ο Χριστόφορος παραμένει εξαφανισμένος, ύστερα από τις αποκαλύψεις που του έκανε η Όλγα σχετικά με τη γυναίκα του την Αντιγόνη.

Η Βικτώρια που θέλει με κάθε τρόπο να «ενώσει» και πάλι την οικογένεια, επισκέπτεται την Όλγα με άγριες διαθέσεις ενώ την ίδια στιγμή, τόσο ο αστυνόμος όσο, ο Ντίνος πιστεύουν ότι εκείνη έχει σχέση με τη φωτιά στον «Παράδεισο».

Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Μπουραντάδων κάνει την εμφάνισή της η κόρη της Ματούλα, η Στέλλα, η οποία είναι και ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας.

Από την πρώτη στιγμή η Βικτώρια καταλαβαίνει ότι «μπορεί να συνεννοηθεί» με τη Στέλλα, καθώς διακρίνει στον χαρακτήρα της και στις κινήσεις της ότι είναι μια μοχθηρή και ζηλιάρα κοπέλα.

Ετσι την προσεγγίζει και της τάζει χρήματα και εξυπηρετήσεις ζητώντας της όμως να της λέει τα πάντα!

Η Στέλλα δέχεται με χαρά και όπως θα δούμε θα είναι αυτή που θα πει στη Βικτώρια ότι ο Χριστόφορος ζει και βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο σπίτι. Αμέσως μετά η Βικτώρια, η οποία είναι νονά και όχι μόνο… του Σίμου, βάζει τη Στέλλα να εργαστεί στον «Παράδεισο» στη θέση της Γεωργίας, όπου εκεί η Στέλλα ρίχνει τα βέλη της στον Σίμο, όταν αντιλαμβάνεται ότι εκείνος φλερτάρει με την Αμαλία. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς η Στέλλα θα γίνει το δεξί χέρι της Βικτώριας και αρωγός της στα σατανικά σχέδια που ετοιμάζει με τον Σίμο αλλά και την οικογένειά του.

 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τραγωδία με την Αθηνά-Η Ευγενία έτοιμη να αυτοκτονήσει;

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου NASCAR αποκλείστηκαν όταν έγιναν μπάλα σε καραμπόλα

Χωρίζει η Μαριάντα Πιερίδη; Τι απαντά η ίδια