Συγκλονιστικός αναμένεται να είναι ο Παράδεισος των κυριών και στη δεύτερη σεζόν του. Η σειρά του Alpha που καθήλωσε τη φετινή χρονιά επιστρέφει τον Σεπτέμβριο και οι ανατροπές δε λείπουν.

Η πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς τον Παράδεισο άφησε πίσω της και ένα θύμα. Καθώς αυτό αναγνωρίστηκε ως ο Αποστόλης, Όλγα και Πάρης βυθίστηκαν στο πένθος.

Λίγο καιρό αργότερα η Όλγα θα έχει μία σημαντική επιστροφή καθώς η αδερφή της, Δωροθέα με τον άντρα της και τον γιο της, Σίμο έρχονται και μένουν στο σπίτι τους.

Τα οικονομικά προβλήματα όμως για Όλγα και Πάρη είναι τεράστια και δυσχεραίνονται ακόμη περισσότερο μετά το θάνατο του Αποστόλη. Έτσι η Όλγα θα ζητήσει τη βοήθεια της αδερφής της χωρίς να ξέρει ότι η περιουσία της βρίσκεται στα χέρια εκείνης.

Όλα αυτά όμως τα παρακολουθεί στενά ο Αποστόλης! Όπως διαβάσατε, ο Αποστόλης είναι ζωντανός και έχει καταφέρει να τους ξεγελάσει όλους τοποθετώντας αντικείμενά του στο πτώμα του δικηγόρου Δούβλη.

Ο Αποστόλης ήδη φτιάχνει τα σχέδιά του για να εκδικηθεί τη Δωροθέα που έχει φάει την περιουσία της Όλγας βοηθώντας τη γυναίκα του.

Για τον μόνο που νοιάζεται πραγματικά είναι ο Πάρης και δε θέλει αυτός να υποφέρει. Ο Αποστόλης όμως θα δούμε να περιμένει καιρό ακόμη μέχρι να έχει έτοιμη την εκδίκησή του από τη Δωροθέα και όχι μόνο…

Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει τον Σεπτέμβριο…

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef: «Έξαλλη» η Μαργαρίτα στο TikTok!

Σασμός: Μαζί διακοπές πασίγνωστες πρωταγωνίστριες – Εκεί είναι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος οι σύνδεσμοι αλλιώς ευρωπαϊκός αποκλεισμός!