Ο Μάρκος, επηρεασμένος από όλη την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ζητάει από τη Δωροθέα να σταματήσουν να βλέπονται γιατί δε γίνεται να συνεχίσουν να είναι μαζί. Εκείνη μένει άναυδη και τον ρωτά γιατί πρέπει να χωρίσουν και ο Μάρκος της εξηγεί πως θα πρέπει να αφοσιωθεί στην οικογένεια και στην κόρη του που μένουν πλέον μαζί.

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Ρένου και του ζητάει μία μεγάλη χάρη για να του ξεπληρώσει όσα του χρωστά. Έτσι, του ζητά να τα πάρει όλα πάνω του και να ομολογήσει ότι αυτός σχεδίασε όλο το βιασμό. Ο Ρένος το δέχεται!

Ο Ντίνος εν τω μεταξύ, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την επένδυση που έκανε με τον Σίμο. Η ημέρα της δίκης για τον δήθεν βιασμό έχει φτάσει και ο Αποστόλης στέκεται στο πλευρό του γιου του, ο οποίος αθωώνεται.

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια λέγοντάς της πως όλα τα εγκλήματα θα πρέπει να πέσουν επάνω της ή στον Σίμο.

Ωστόσο η Βικτώρια ζητά από τον Αποστόλη να συμμαχήσουν ενάντια στον Χρήστο. Το ίδιο όμως θα του ζητήσει και ο Χρήστος.

Ο Ντίνος με τον Σίμο τσακώνονται γιατί οι εργασίες στο θέατρο Ολύμπια συνεχώς αναβάλλονται, ενώ η Αμαλία παίρνει το μέρος του Ντίνου και δημιουργείται μια ένταση στη σχέση των μελλονύμφων λίγο πριν τον γάμο τους, ενώ η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη ότι νομίζει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο.

Στο μεταξύ, ο Βύρωνας ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα ότι δεν μπορεί να πάρει διαζύγιο γιατί η γυναίκα του είναι έγκυος και η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα. Λίγο αργότερα η γυναίκα του Βύρωνα πηγαίνει στο ζαχαροπλαστείο κι αυτά που θα πει, θα κάνουν τη Σύρμω να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα, η Όλγα συναντά τη γυναίκα του Σωτήρη στο σπίτι του και αισθάνεται αμηχανία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA-Τι έχει συμβεί

F1: Οι 10 καλύτεροι οδηγοί που δεν έχουν κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο

Παγιδευμένοι: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα