Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη ήδη από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με την πλοκή του αλλά και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι ανατρεπτικές και σίγουρα δεν αφήνουν τους τηλεθεατές χωρίς αγωνία για τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια για αυτό και είναι από τις πρώτες στις προτιμήσεις σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Πάντως οι πληροφορίες σε ό,τι αφορά το μέλλον της σειράς και αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος αυτής στον ΑΝΤ1, είναι μάλλον γρίφος και δη άλυτος! Από το σταθμό, οι υπεύθυνοι έχουν έρθει σε επαφή με τους πρωταγωνιστές, τον Δημήτρη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, προκειμένου να μάθουν τα επόμενα σχέδιά τους και τους στόχους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που μπορεί να φαίνεται μακρινή, αλλά δεν είναι.

Κανείς όμως από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, τουλάχιστον όσο γράφονται αυτές οι γραμμές.

Πάντως το κανάλι έχει σκοπό να ανάψει το πράσινο φως για τη σειρά και ειδικά τώρα που οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και τίποτα δεν πάει όπως το περίμεναν!

Επιπλέον υπάρχει και ο παράγοντας ΕΚΟΜΕ που θέτει νέους όρους στις επιδοτήσεις των σειρών μυθοπλασίας οι οποίοι αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο παραγωγής στη μυθοπλασία.

Ο στόχος των ιθυνόντων του εθνικού κέντρου είναι να στηριχτούν πρότζεκτ τα οποία θα έχουν υψηλό επίπεδο και θα μπορέσουν να αποτελέσουν προϊόν το οποίο μπορεί να προωθηθεί και στο εξωτερικό μέσω κάποιας πλατφόρμας. Μένει να δούμε τι θα συμβεί.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος από τον ALPHA

Φόρμουλα 1 Φεράρι: Πώς θα είναι το μονοθέσιο SF-24 της Scuderia;

Έρωτας Φυγάς: Πάλι στο αρχοντικό η Αλεξάνδρα-Το γράμμα που φτάνει φέρνει ανατροπή στα σχέδια!